Беріть кредит онлайн через офіційний сайт «Ваша Готівочка» – Київ Інфо

Беріть кредит онлайн через офіційний сайт «Ваша Готівочка»

Офіційний сайт «Ваша Готівочка» – зручний сервіс

У цій статті ми приділимо увагу можливостям, які надає нам офіційний сайт компанії «Ваша Готівочка». За допомогою цього зручного сервісу, кожен охочій зможе відкрити кредит онлайн всього за 15 хвилин. Клієнти компанії отримують перший кредит на банківську картку під 0% на прозорих і лояльних умовах (без перевірки кредитної історії, надання довідки про доходи і номера телефону поручителя).

На сайті «Ваша Готівочка» клієнти можуть ознайомитися з умовами кредитування, скористатися кредитним калькулятором, бути в курсі нових акцій та конкурсів, взяти участь в яких можуть всі клієнти, і, звісно, отримати миттєво консультацію за допомогою кнопки «Зворотній дзвінок». Сайт компанії створювався з урахуванням того, щоб кожен користувач міг доступно отримати будь-яку потрібну йому інформацію, розрахувати позику і заповнити заявку. Далі пропонуємо розглянути умови, на яких клієнтам надаються позики.

На яких умовах оформлюють позики?

У «Ваша Готівочка» відкрити кредит легко може кожен, хто звертається, за умови, що його вік відповідає встановленому компанією віковому цензу – від 18-ти до 70-ти років. При цьому, зовсім не важливо, де та ким працює кредитоодержувач, який дохід і форму працевлаштування він має, і з якою метою бере позику, тому що через офіційний сайт компанії він обов’язково може отримати суму 200 до 7000 гривень. Компанія надає грошові кошти на 16 днів з можливістю дострокового погашення або пролонгації кредиту. Це ще одна перевага, тому що визначати умови кредитування клієнти можуть самостійно.

Працює офіційний сайт в режимі 24/7, тому будь-якої хвилини можна подати заявку і миттєво отримати фінанси. Онлайн кредитування надає можливість отримати матеріальну допомогу дистанційно, скориставшись будь-яким гаджетом з доступом до інтернету. Скористайтеся цим сервісом, оформлюйте кредит онлайн в комфортних умовах, і зможете миттєво отримати гроші на картку банку.

Як взяти кредит у «Ваша Готівочка»?

Коли Ви визначитеся з умовами, на яких хочете взяти кредит онлайн, залишається тільки зареєструватися і подати заявку через офіційний сайт компанії. Для цього потрібні паспорт, ІПН і банківська картка. Заповнюється заявка наступним чином: після успішного проходження реєстрації, Вам буде надано доступ до персонального кабінету на сайті, де у формі заявки потрібно коректно заповнити персональні дані. Потім необхідно підтвердити картку (верифікувати) та надіслати її на обробку. Буквально за пару хвилин система прийме рішення і повідомить його у SMS-повідомленні. Після цього, грошові кошти будуть переказані на банківську картку клієнта.

За допомогою такого зручного способу, як оформлення кредиту онлайн, і з урахуванням вигідних умов, які пропонує «Ваша Готівочка», кожен охочій отримає фінанси за декілька хвилин та миттєво вирішить нагальне фінансове питання.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook