ПриватБанк продає торговий центр «Приозерний» у Дніпрі – Київ Інфо

ПриватБанк продає торговий центр «Приозерний» у Дніпрі

ПриватБанк спільно з компанією «Ексіто Партнерс і Коен Україн» – ексклюзивним радником і організатором процесу продажу об’єктів нерухомого майна банку – виставив на продаж торговий центр «Приозерний» у Дніпрі. Про це повідомляється на сайті банку.

Зазначається, що аукціон відбудеться 15 січня 2021 року на сайті електронної торговельної системи (ЕТС) EP Liquid. Заявлена початкова вартість – 518 млн гривень.

В оголошенні про аукціон йдеться, що ТЦ розташований в Дніпрі на вулиці Боброва, 1. Прилеглі земельні ділянки (12 ділянок) розташовані за адресою: вул. Звивиста, 3 та 3а, вул. Таллінська, 2, 4, 6.Загальна площа приміщення становить 31 790 кв.м, торгова площа – 21 000 кв. м. Він має 6 наземних поверхів та один підземний. Стоянка: підземна – 140 паркомісць, наземна – 180. Комплекс має 2 входи, центральні кручені сходи, лінію ескалаторів, які працюють тільки на підйом.

На кожному поверсі є вихід з ескалатора, який веде на «центральну алею» поверху. Крім ескалатора, в ТЦ розташовані 6 сходів, пасажирські ліфти, вантажний ліфт.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook