5 найактуальніших сортів троянд 2019: від класики до трендів – Київ Інфо

5 найактуальніших сортів троянд 2019: від класики до трендів

Не знаєте, якими квітами здивувати кохану? Тоді флористи Camellia пропонують вам 5 цікавезних ідей, і її приємному здивуванню не буде меж!

5 актуальних сортів троянд, що дивують своєю красою

Троянди Гран Прі

Висловіть пристрасть, відданість і, звісно ж, палке кохання, за допомогою букета з троянд Гран Прі. Темно-червоні насичені пелюстки з неймовірним терпким ароматом, тугі великі бутони і, звісно, високі розкішні стебла, – такий букет стане безпрограшним варіантом для коханої, коли ви вже разом досить тривалий період. Адже це – палкість почуттів і неймовірна ваша відданість.

Троянди Шарман

Коли хочеться сказати про ніжність і невинність, хочеться чогось світлого, легкого, повітряного… і з неймовірно легким свіжим ароматом, що нагадує ранок. Троянда сорту Шарман – неймовірно повітряна, як хмаринка, із пухнастим хмаринчастим батончиком. Його колір перетікає з кремового у ледь рожевий, білий і навіть зеленкуватий, – те, що треба, аби сказати про найніжніші почуття. Стебла квіток мають середню висоту, вони товсті та м’ясисті, а бутони досить об’ємні, коли розпускаються, що дає змогу букету простояти у зрізаному вигляді довго.

Пенні Лейн

Коли хочеться подарувати щось яскраве-яскраве, як курчатко, і тепле-тепле, як сонечко, то це – Пенні Лейн. Насичені жовті бутони просто не залишать вашу обраницю неусміхненою, адже це неможливо – подивитися на цей сонячний букет і не всміхнутися! Квіти досить високі, бутони – пухкі й великі, яскраво-жовтого кольору з незначним переходом у зелений біля чашолистків. Не відмовляйтеся від жовтеньких квітів, адже вони такі яскраві та життєрадісні!

Троянди Фрідом

Сказати про кохання по-королівськи, благородно і витончено можна з трояндами Фрідом. Глибокий, насичений і, в той же час, благородно витриманий пурпуровий бутон – це красиво, елегантно і, в той же час, пристрасно. Квіти розкішні: граційні та витончені лінії пелюсток на великих бутонах, легкий терпкуватий аромат, довгі дерев’янисті ніжки… це букет, що асоціюється з по-справжньому королівською розкішшю!

Троянди 3D

Коли твоя кохана творча й енергійна, здивувати її не так уже й просто. Постійний пошук чогось нового, оригінального та незвичайного, – знайомо? Тоді пора її здивувати еквадорською трояндою 3D! Колір її пелюсток вражає незвичайними, немов акварельними, переходами. Її бутони великі й об’ємні, сама рослина вища середнього, на міцному дерев’янистому стеблі. Солодкий персик, насичений пурпуровий вечір, соковита малина, темне вино, і ледь біліють проблиски сонця, – це якщо можна описати кольори квітки кількома словами.

Усі ці неймовірні сорти (а також багато інших) ви можете замовити в інтернет-магазині, а також в оранжереях Camellia.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook