АНТИКОНСТИТУЦІЙНА ЗАЯВА АРАХАМІЇ ДОВОДИТЬ, ЩО ЦЯ ВЛАДА РЕВАНШИСТСЬКА – КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ – Київ Інфо

АНТИКОНСТИТУЦІЙНА ЗАЯВА АРАХАМІЇ ДОВОДИТЬ, ЩО ЦЯ ВЛАДА РЕВАНШИСТСЬКА – КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ

Заява народного депутата, голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії у Давосі про те, що Україні слід призупинити синхронізацію законодавства з Європейським Союзом, яка передбачена Угодою про асоціацію, антиконституційна і доводить тим, хто досі сумнівається – до влади в Україні прийшли реваншисти.

Так прокоментувала цю заяву народний депутат з фракції “Європейська Солідарність”, голова комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе. Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

“Антиконституційна заява Арахамії про необхідність призупинення синхронізації нашого законодавства з європейським має розплющити очі тим, хто досі відмовляється визнати очевидний факт – ця влада реваншистська”, – робить висновок Климпуш-Цинцадзе.

“Пазл склався остоточно. Тепер зрозуміло, чому вони не хотіли зберігати посаду віцепрем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції і профільний комітет”, – нагадала народний депутат.

“Вони не просто не розуміють євроінтеграцію, вона для них і їхніх ляльководів від олігархії є загрозою”, – переконана голова парламентського комітету.
“Востаннє влада відмовлялася від євроінтеграції в 2013-му. Пояснення Азарова тоді були схожими. Доля тих і нинішніх діячів теж буде схожою”, – застерігає Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook