Австралійський бренд чоловічої косметики тепер в Україні – Київ Інфо

Австралійський бренд чоловічої косметики тепер в Україні

Щоденно з’являються нові й нові косметичні бренди засобів по догляду за волоссям. Окрему нішу серед них займають саме чоловічі косметичні засоби. Якщо ви шукаєте все необхідне для створення ідеальної зачіски та доглянутої бороди без відвідування барбершопу, Uppercut Deluxe – саме те, що вам потрібно.

Асортимент косметичних засобів

Це відомий австралійський бренд, що набув широкого використання як у салонах краси, так і у домашніх умовах. Завдяки цим засобам ви легко і без додаткових зусиль зможете створити сучасний стильний образ.

Бренд представлений декількома лінійками засобів для стайлінгу, професійними перукарськими аксесуарами та косметичними наборами. Для створення класичної креативної зачіски в бренді призначені креми, пасти, помади, воски для волосся, а також нещодавно створена новинка бренду пінка-тонік. Кожен з цих косметичних засобів має свою сферу застосування.

Так, для створення ефекту пляжних локонів використовується соляний спрей Uppercut Deluxe Sea Salt Spray. З ним волосся стає більш жорстким та набуває легкої хвилястої текстури. Найкраще за все використовувати цей спрей на щойно вимете вологе волосся. Для більш легкого ефекту можна використовувати спрей як самостійний засіб, а для фіксації окремих локонів додайте віск або помаду.

Помади та воски

До речі, в бренді є широка лінійка помад для волосся: як з ефектом легкої фіксації, так і з максимальним закріпленням волосся на довготривалий період. Помади дуже прості у використанні. Достатньо розігріти невелику кількість продукту між долонями та нанести на сухе або вологе волосся в залежності від бажаного ефекту.

Якщо необхідно створити максимально природну зачіску, наносьте засіб виключно на кінчики волосся, після чого розчешіть його пальцями або гребенем із рідкими зубчиками. Для створення ефекту максимально гладкої мокрої зачіски засіб необхідно наносити у більшій кількості на вологе волосся пригладжуючими рухами. Після чого додатково пройтись по волоссю брашингом чи щіткою Із густою щетиною.

Воски та помади Uppercut Deluxe представлені в різних об’ємах – від 18 г до 300 г, для використання і в домашніх умовах, і в салонах краси.

Окремо варто сказати про лінійку професійних шампунів та кондиціонерів для волосся. Вони представлені як у «домашніх» об’ємах – 240 мл, так і «професійних» – 1000 мл. Шампуні та кондиціонери мають у своєму складі вітаміни та доглядальні компоненти для глибокого очищення, стимуляції росту волосся та бездоганного вигляду вашої зачіски.

Один із найпопулярніших засобів бренду – зміцнювальний шампунь 3-в-1. Він підходить для очищення волосся, тіла та обличчя.

Професійні аксесуари

Рекомендуємо звернути увагу на аксесуари Uppercut Deluxe. Професійні гребні з густими та рідкими зубчиками, щітка-брашинг, рушники – все це зробить щоденний чоловічий догляд за собою комфортним та приємним, а швидко підправити зачіску у будь-якій ситуації допоможе складний гребінець Tortoise Flip Comb. Завдяки компактному розміру, він з легкістю поміститься навіть у кишені джинсів.

Для барберів-професіоналів спеціально створені брендові пеньюари-накидки та прогумовані нековзаючі килимки для інструментів.

Зробіть вишуканий та водночас практичний подарунок собі та своїм близьким. Набори Uppercut Deluxe – це якісні засоби для догляду та стайлінгу за супер вигідною ціною.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook