Бренду СЬОГОДНІ виповнилося 20 років! – Київ Інфо

Бренду СЬОГОДНІ виповнилося 20 років!

20 років тому почалася історія бренду СЬОГОДНІ. З’явилася газета, яка швидко завоювала любов і повагу читачів і стала одним із найпопулярніших видань в Україні.
Бренд СЬОГОДНІ – це найбільший інформаційний майданчик України, який об’єднує унікальні можливості трьох медіа – телебачення, сайту і газети.

20-річчя бренду – спільне свято трьох редакцій, які оперативно інформують про те, що відбувається у всіх сферах життя суспільства, надаючи різноманітну, перевірену та об’єктивну інформацію. Зі своїми глядачами і читачами СЬОГОДНІ на зв’язку 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Газета «Сегодня» – більше ніж новини. Це аналітичний погляд на те, що діється сьогодні за вікном, як з цим жити і що буде далі. Це все, що потрібно знати сьогодні, щоб мати власну думку про те, що відбувається в світі і країні.

15 грудня 2017 вийшов ювілейний номер газети з сюрпризами та подарунками для читачів, а на сайті Сьогодні.ua з’явився розділ «20 років бренду СЬОГОДНІ. 20 років улюбленій газеті», де читачі можуть пройти святковий тест і визначити свій характер.

Ольга Гук, головний редактор газети «Сегодня»: «20 років для бренду, компанії, газети у наш плинний час – дуже значний термін. Це як з роками життя кішки або собаки – рік як п’ятирічка. Отже нам доречно відзначати 100-річчя. Серце радіє, що «Сьогодні» в такому поважному віці залишається молодою, креативної, живою. Ми змінюємося, зростаємо та розвиваємося разом із країною, стаємо більш аналітичними і насиченими. Але не втрачаємо оптимізму і легкості. У ювілейному номері ми згадали про найзірковіших гостей редакції і найцікавіші інтерв’ю, відкрили закулісся своєї улюбленої професії і розповіли про найбільш незвичайні місця, де побували кореспонденти. А ще – вигадали 8 святкових журналістських коктейлів, аби ви змогли разом з нами відзначити 20-річчя «Сьогодні». 

Людмила Добровольська, керівник випусків новин інформаційної програми «Сьогодні» на каналі «Україна»:

«СЬОГОДНІ – це найбільша мультимедійна платформа України, яка об’єднує унікальні можливості трьох медіамайданчиків: газети, сайту і ТБ. Наша синергія дозволяє спілкуватися з аудиторією безперервно – в зручній глядачеві та читачеві формі, у зручний для них час, і за зручними їм каналами отримання інформації. Щоб бути в курсі подій, вам не треба зіппінговати по радіо і ТБ, гортати безліч сайтів. Ми акумулюємо корисну і цікаву інформацію. Від нас ви дізнаєтесь все, що потрібно і, справді, важливо знати сьогодні. Новинне мовлення каналу «Україна» – частина єдиного інформаційного бренду СЬОГОДНІ. Багатофункціональна студія, найсучасніше обладнання, новітні технології передачі даних дозволяють нам максимально швидко за допомогою 3D-графіки показати будь-яку подію в будь-якому місці земної кулі».

Олег Дорошенко, головний редактор служби новин сайту Сьогодні.ua:
«Бренду СЬОГОДНІ – 20 років. Приємно, що половину цього терміну – 10 років – працює сайт Сьогодні.ua. Створювався він як інтернет-версія газети, а зараз – один з найбільших по аудиторії сайтів в Україні, і не тільки серед ЗМІ, а й в цілому у вітчизняному інтернет-просторі. Сайт Сьогодні.ua працює як єдиний майданчик, який об’єднує матеріали власного виробництва, газетні публікації та новинні випуски телеканалу «Україна». При цьому співпраця між сайтом, газетою і каналом відбувається на всіх етапах – від планування до обміну напрацюваннями, коментарями, інсайтами. Ми разом розвиваємо майданчики в соціальних мережах: матеріали СЬОГОДНІ ви можете читати або дивитися на сторінках в Facebook, стежити за нами в Twitter, отримувати новини з Telegram, дивитися канал на YouTube. З кожним місяцем сайт Сьогодні.ua відвідують все більше українців. Ми випускаємо сотні матеріалів в день, новини виходять в цілодобовому режимі. Такий результат можливий, перш за все, завдяки нашій згуртованій і професійній команді, кожен учасник якої націлений на результат і лідерство».

Вітаємо професійну і згуртовану команду з ювілеєм бренду СЬОГОДНІ! 

ТОВ «Медіа Група Україна» – медіа-холдинг, який об’єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал НЛО TV, Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1» / «Футбол 2», канали «Донбас», «34 канал», «Сигма», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз»(OLL.TV, Xtra TV, Ukraine.TV), продакшн-компанії «Теле Про», кросмедійна платформа СЬОГОДНІ.

 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook