Бив по обличчю, душив, ламав кістки: моторошна розправа над українським актором в Польщі – Київ Інфо

Бив по обличчю, душив, ламав кістки: моторошна розправа над українським актором в Польщі

Український актор заявив, що польський роботодавець зламав йому ніс, а на шиї залишилися сліди, так як поляк його душив.

Про це потерпілий Юрій Марк розповів на своїй сторінці в Facebook.

Марк розповів, що більше 20 років грав у театрі і навіть брав участь у Революції Гідності. Через фінансовий стан був змушений три роки тому виїхати на заробітки до сусідньої Польщі.

“Керівник локації в день звільнення за згодою сторін ще три тижні тому не виплатив розрахунок і сказав прийти в 22:00 за грошима. Враховуючи, що я іноземець, намагався мене обдурити на гроші, а коли зрозумів, що не вийде, почав погрожувати і душити. Це змусило мене викликати поліцію. До приїзду поліції керівник піцерії всіма способами провокував мене, але, не стримавшись, завдав удару в обличчя”, – розповів український актор деталі конфлікту з роботодавцем.

Юрій Марк також поскаржився на дії місцевих силовиків, які, за його словами, “не хотіли бачити обличчя в крові і не переглянули записи відеокамер”. Але саме правоохоронці викликали бригаду швидкої допомоги на місце НП.

Український актор заявив, що польський роботодавець зламав йому ніс, а на шиї залишилися сліди, так як поляк його душив.

“Переконаний, що якби я себе захищав і був би хоч один синець на керівника піцерії, я б вже сьогодні був депортований”, – підсумував Юрій Марк у своєму Facebook.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook