ЧОРНОВОЛ ПОДАЛА ЗАЯВУ У ДБР ЩОДО ФІНАНСУВАННЯ ЛЮДЬМИ ПОРТНОВА ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ ЗЕЛЕНСЬКОГО – Київ Інфо

ЧОРНОВОЛ ПОДАЛА ЗАЯВУ У ДБР ЩОДО ФІНАНСУВАННЯ ЛЮДЬМИ ПОРТНОВА ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ ЗЕЛЕНСЬКОГО

Народний депутат Тетяна Чорновол подала заяву у Державне бюро розслідувань щодо фінансування людьми соратника Віктора Януковича Андрія Портнова виборчої кампанії президента України Володимира Зеленського.

Про це вона заявила в ефірі “Прямого” в ток-шоу “Ситуація”.

“Я зокрема сьогодні зробила заяву про злочин на ім’я Труби, в якій перерахувала цілий список юристів Портнова, тобто люди, які працювали в його фірмі, також помічників Портнова, які працювали в нього, як помічники народного депутата, які перерахували мільйони коштів у виборчу кампанію Зеленського. За це Портнов отримав можливість, зобов’язання від Зеленського, призначати своїх людей на вищі посади в Україні. Зокрема, таким чином, був призначений Андрій Богдан, таким чином був призначений Данилюк, таким чином був введений в команду Разумков, таким чином був введений в команду Рябошапко”, – наголосила Чорновол.

Чорновол зазначила, що подала заяву в Державне бюро розслідувань.

“І я тепер подивлюсь, як на цю заяву, в якій чіткі факти перераховані, фінансування Портновим і отриманням ним посад в сучасній владі, як зреагує Державне бюро розслідувань”, – додала вона.

Раніше п’ятий президент України Петро Порошенко заявив, що соратник Віктора Януковича Андрій Портнов має доступ до всіх без виключення матеріалів слідства Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, 12 серпня п’ятий президент України Петро Порошенко прибув до ДБР в якості свідка у справі щодо купівлі-продажу телеканалу “Прямий”. Артур Герасимов назвав черговий виклик Порошенка до ДБР – наступом на все українське.

Зазначимо, раніше  Петро Порошенко заявив, що втручання соратника Януковича Андрія Портнова у справи Державного бюро розслідувань та незаконне отримання ним службової інформації про перебіг розгляду справ є прямим порушенням закону.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook