Екснардепка Чорновол пояснила, чому пішла з “Народного фронту” – Київ Інфо

Екснардепка Чорновол пояснила, чому пішла з “Народного фронту”

На виборах у 2014 році Тетяна Чорновол пройшла у парламент другим номером у списку партії “Народний фронт”. Та на виборах у 2019 році вона балотувалася вже від “Європейської солідарності” і як безпартійна.

Про це екснардепка розповіла у програмі “Рольові ігри” з Данилом Мокриком.

Вона зазначила, що раніше коаліція “Народного фронту” та БПП займала певну ідеологічну нішу. Проте “Народний фронт” відмовився від боротьби, й на цій ідеологічній ніші на вибори до парламенту у 2019 році пішла “Європейська солідарність”.

Журналіст зазначив, що Чорновол могла залишатися у партії та йти на вибори від “Європейської солідарності”. Вона ж запевнила, що це – неправильно. Адже не варто “сидіти на двох стільцях”.

Є певна ідеологічна ніша, в яку якась партія включилася боротися. А інша трошечки відійшла в сторону, перечекати момент. Я пішла з тими, хто залишився боротися, – наголосила вона.

Крім цього, колишня депутатка розповіла, що йти на вибори з “Європейською солідарністю” їй запропонував лідер партії Петро Порошенко. Активну участь у цьому процесі брала також Ірина Геращенко.

Дивіться повне інтерв’ю з Тетяною Чорновол: 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook