Ера лідерів у галузі будівництва: коли досвід має значення – Київ Інфо

Ера лідерів у галузі будівництва: коли досвід має значення

У серпні в Україні відзначатимуть День будівельника — професійне свято людей, без яких годі уявити собі сучасне життя, адже саме їхніми зусиллями зведено наші сучасні помешкання та й функціональні офіси, потужні заводи та витончені артгалереї, школи, лікарні, дитсадочки. Це вони прокладають дороги й залізниці, мости й трубопроводи, монтують усі необхідні системи.


З нагоди цього свята Національний бізнес-рейтинг розпочинає спеціальний проект, в межах якого визначено підприємства-лідери у будівельній сфері. Почесне звання «Лідер галузі 2020 у будівництві» отримають підприємства з усіх куточків України.

НАМ Є КИМ ПИШАТИСЯ

Серед лідерів Національного бізнес-рейтингу у сфері будівництва минулих років є як гіганти галузі, так і молоді компанії, які створені нещодавно, але стрімко вийшли на провідні позиції у своїх видах діяльності. 

  • Найдосвідченіший лауреат рейтингу — харківське ТДВ «Житлобуд-2». Підприємству уже 75 років! У послужному списку організації — не одна майже легендарна споруда, до прикладу Будинок зі шпилем, будівля облдержадміністрації. «Житлобуд-2» за роки роботи звів наукові інститути, школи, лікарні, спортивні комплекси, житлові будинки.
  • ПрАТ ХК «Київміськбуд» — працює уже понад 70 років і складається із 38 організацій.
  • Ремонтно-будівельний трест Чорноморського морського пароплавства (м. Одеса) будує порти, причали, гідротехнічні та берегові споруди, а також звів завод з виробництва контейнерів, станцію очищення вод та інші об’єкти.

ЯК ПІДПРИЄМСТВА ПОТРАПЛЯЮТЬ У ЛІДЕРИ?

Рейтинг формується на основі аналізу фінансово-господарських показників діяльності організацій за спеціально розробленим алгоритмом. Щоб гарантувати точність і об’єктивність, підприємства попередньо групують за видом діяльності і розміром. Одне підприємство може увійти до рейтингу за регіоном чи за всією країною, або ж і в обидва топ-списки.

РЕСУРС ДЛЯ УСПІХУ

Звання «Лідер галузі 2020 у галузі будівництва» — це нові можливості та переваги. Серед них:

  • Упізнаваність організації

Нагородження — це слушна нагода для розміщення матеріалів у різних ЗМІ та соцмережах, що підвищить впізнаваність підприємства.

  • Увага споживачів

Використання нагородної символіки під час контактів з клієнтами привертає увагу до продукції та послуг і позитивно впливає на збут.

  • Імідж підприємства

Почесний статус свідчить про високий професійний рівень організації, її надійність, чесність і прозорість, а це посилює імідж компанії та викликає інтерес.

ЛІДЕРИ ПРО РЕЙТИНГ

 «Ця нагорода — черговий етап визнання нашої любові до свого діла. Вона допомагає підтримувати позитив у нашій діяльності, а позитивна людина — творча, творчість — це рушійна сила прогресу. Ми працюємо з любов’ю, професійно і розуміємо, що плоди нашої роботи переживуть нас», — поділився враженнями про відзнаку Національного бізнес-рейтингу керуючий власник компанії «ОМОКС» Олексій Кулагін.

«Статус Лідера — це символ надійності й довіри. Це означає планомірно реалізовувати свою бізнес-стратегію, виконувати зобов’язання перед інвесторами, партнерами, державою і суспільством, а також це додатковий стимул, мотивація до поліпшення», — прокоментував керуючий партнер DIM group Олександр Насіковський

ТРИ КРОКИ ДО ПОСИЛЕННЯ СВОЄЇ ПОЗИЦІЇ НА РИНКУ

1. Перевірити позиції підприємства в Національному бізнес-рейтингу

Для цього слід лише заповнити форму на сайті nbr.com.ua: надати ЄДРПОУ підприємства і контакти.

2. Взяти участь у програмі нагородження

Експерт НБР повідомить вам результати підприємства і ознайомить із варіантами участі у програмах для лідерів.

3. Використати надані можливості 

Участь у будь-якій програмі НБР передбачає отримання комплекту маркетингових матеріалів та інструкцію з їхнього використання.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook