Єрмак веде Зеленського повністю за кремлівськими вказівками, – Безсмертний – Київ Інфо

Єрмак веде Зеленського повністю за кремлівськими вказівками, – Безсмертний

Роман Безсмертний: Єрмак вміло диригує Зеленським.

Дипломат Роман Безсмертний вважає, що так звана Консультативна рада на переговорах у Мінську – крок до того, що Україна починає “підносити патрони Росії” в питанні відміни санкцій.
Про це він розповів в ефірі програми “Тиждень з Марією Гурською”, передає Еспресо.TV.

“Консультативна рада – крок до того, що Україна починає “підносити патрони” Росії в питанні відміни санкцій. І визнаючи по факту Росію посередником – який ще аргумент треба? Я вже не говорю про ініціативи подачі води у Крим. Зверніть увагу на “випадкове співпадіння” трьох речей: підписання в Мінську ідей консультативної ради, поїздка у Москву групи нардепів від “ОПЗЖ” й ідея, яка виникла парламентського виміру Нормандського процесу, а це спроба перетягти в Раду Європи, яка це зараз контролює, росіян. І третя, про яку неодноразово згадували – презентація громадянської платформи паном Сівохою. Наступний крок, це буде після 25-го – надання статусу тим, хто воював проти України – статусу повстанця. А далі згода Росії на миротворчий контингент, де вона буде складати 100% цього миротворчого контингенту”, – заявив Безсмертний.

Він додав, що на цьому етапі закінчаться розмови про можливість України вистояти в протидії у війні з Росією.

“Це робиться руками Зеленського, якого веде повністю за кремлівськими вказівками Єрмак. Зеленський сам не розуміє цю ситуацію, а Єрмак вміло диригує ним. У більшому випадку, скажіть: для чого зстрічатись Єрмаку з фракцією? Хто він такий взагалі? Він керівник Офісу, а партію і фракцію очолював у свій час Зеленський, як лідер політичний. При чому тут зустріч із нардепами? Народні депутати чомусь біжать на зустріч з керівником Офісу, при чому вони знають, їм говорили, що мандат їм дав Зеленський, а не Єрмак”, – зазначив дипломат.

За його словами, ця ситуація є дуже небезпечною для України.

Безсмертний вважає, що Україна під час пандемії виглядає, як посттоталітарна держава з владою, яка хоче тоталітаризму.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook