Гриценко назвав «старою мелодією» новий курс Тимошенко – Київ Інфо

Гриценко назвав «старою мелодією» новий курс Тимошенко

Я впевнений, що уникнути дебатів не вдасться, утім замість цього Юлія Тимошенко запускає армію смішних «юлеботів». Але я все одно дочекаюсь!

Про це заявив міністр оборони України у 2005-2007 роках Анатолій Гриценко в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK.

Глядач програми запитав, коли все ж відбудуться дебати, на які Анатолій Гриценко запрошував Юлію Тимошенко. Також глядач поцікавився, як політик ставиться до думки, що Тимошенко могла заключити союз із партією «За життя». Отже, чи не кремлівський це проект?

«Я хотів би, щоб всі зрозуміли, що наша країна вже «наїлася» усіляких небезпечних експериментів. А особливо, якщо ці експерименти пов’язані зі зміною самої системи влади для того, щоб задовольнити чийсь приватний або корпоративний інтерес, як, наприклад, передати більше повноважень парламенту. Відтак, виникає запитання, де той парламент зараз, чому він не працює для країни, яка опинилася в кризі?» – зауважив Гриценко.

На думку політика,  такому парламенту, який сьогодні перебуває під контролем олігархів, надати величезні повноваження, відсунувши на задній план єдину всенародно обрану фігуру Президента України – категорично неприпустимо.

«Юлія Тимошенко просуває новий курс, але там звучить стара мелодія десятирічної давнини – та ж «канцлерська мелодія». І я переконаний, що нам із Юлією Володимирівною доведеться це все обговорити, а суспільство після цього зробить свої висновки і підтримає той чи інший підхід.

Я впевнений, що уникнути дебатів не вдасться, утім замість цього Юлія Тимошенко запускає армію смішних «юлеботів». Але я все одно дочекаюсь», – пообіцяв Анатолій Гриценко.

Як повідомлялося, партія Юлії Тимошенко ВО «Батьківщина» витрачає близько півмільйона гривень щомісяця за оренду офісу під «Центр захисту киян» у серці столиці.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook