Кернес: Фукс ніколи не буде «новим Курченком», а Добкін пішов не по тій дорозі – Київ Інфо

Кернес: Фукс ніколи не буде «новим Курченком», а Добкін пішов не по тій дорозі

Павло Фукс ніколи не буде «новим Курченком». Різниця між ними є. А що стосується Добкіна, немає «екшену», немає. Є просто якийсь набір слів. Усі ці нові течії та підходи перетворили його на об’єкта насмішок.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив міський голова Харкова Геннадій Кернес.

Ведуча програми зазначила, що у Геннадія Кернеса є друг Павло Фукс, статки якого активно зростають. Відтак, каже ведуче, що Фукс може стати «новим Курченком».

Однак Геннадій Кернес так не вважає.

«Павло Фукс ніколи не буде «новим Курченком». Різниця між ними є. Павло Фукс завжди був обережною та об’єктивною людиною. Він знав усі свої кроки наперед. Він не робив жодних божевільних протидержавних операцій. Власне тому він і працює собі у будь-якій країні світу. він підтримує свій імідж та імідж свого оточення», – розповів гість програми.

Відповідаючи на питання ведучої про стосунки Павла Фукса із Вадимом Рабіновичем, Геннадій Кернес зазначив, що Фукс та Рабінович – друзі з дитинства.

«Рабінович і Фукс дружать уже понад 30 років. Рабінович з Харкова і я його теж уже давно знаю. Так сталося, що Рабінович пішов у політику і щоб ви знали, він не відмовить на будь-яке прохання допомогти Харкову. Він завжди відкликається», – підкреслив міський голова Харкова.

Геннадій Кернес також розповів про свої стосунки із нардепом Михайлом Добкіним.

«Добкін пішов не по тій дорозі. Немає «екшену», немає. Є просто якийсь набір слів. І усі ці нові течії та підходи перетворили Добкіна на об’єкта насмішок. Я не можу сказати, що він говорить щось погано, або не по справі, але я можу говорити про те, що усе, що він говорить, залишається без увагу», – зазначив міський голова Харкова та додав, що на відміну від Добкіна, Рабінович говорить по справі, зокрема, з точки зору структури, яка за ним стоїть – партії «За життя».

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook