Конкурс «Scholarship в Україні» для студентів вишів, з бюджетом гранту 63 000 грн – Київ Інфо

Конкурс «Scholarship в Україні» для студентів вишів, з бюджетом гранту 63 000 грн

Шановні студенти закладів вищої освіти!

Пропонуємо вам взяти участь у конкурсі «Scholarship в Україні», ініціатором якого є компанія CyberShark.

З 2018 року компанія  запустила кілька конкурсів. Це вже четвертий для студентів ЗВО. Конкурс «Scholarship в Україні» – це особливий шанс для талановитих студентів, можливість не тільки виграти гроші, але й познайомитися із цікавими людьми, отримати новий досвід.

Вимоги щодо конкурсних робіт

Студент має написати цікаву та оригінальну роботу – статтю українською або російською мовою. Необхідний обсяг тексту – 1000-3000 слів. Стаття повинна бути унікальною, вона перевіряється за допомогою програми пошуку плагіату.

Термін подачі робіт – до 20 грудня 2019 року

Сторінки з умовами конкурсу кожного із грантодавців:

Увага! На кожній з цих сторінок можна знайти теми та форми для подачі заявок.

Нові можливості – для талановитих студентів

Метою конкурсу «Scholarship в Україні» є покращення рівня фінансової грамотності нашої молоді. Участь – безкоштовна. Переможці отримають наступні матеріальні виплати на оплату навчання:

  • I місце – по 15000 гривень від кожного грантодавця.
  • II місце – по 5000 гривень від кожного грантодавця.
  • III місце – по 1000 гривень від кожного грантодавця.

Хто може взяти участь?

Для участі приймаються роботи студентів всіх українських ЗВО 2-5 курсів, денного та заочного відділення. В цьому році призовий фонд – 63 000 гривень! Гроші будуть переведені переможцям на рахунок навчального закладу і покриють (повністю або частково) вартість року навчання. У випадку, якщо вартість навчання буде більше отриманого призу, різницю сплачує студент.

Прийняти участь у конкурсі можуть також студенти – бюджетники, навчання яких оплачує держава. У разі перемоги гроші підуть на навчальні цілі: оплату вподобаних курсів, наприклад, іноземної мови або мов програмування.

Існує три варіанти здачі готової роботи:

  1. Відправити статтю на пошту grant@scholarship.in.uaв форматі Word чи GoogleDocs.
  2. Опублікувати текст на іншому тематичному порталі.
  3. Опублікувати роботу на головному сайті навчального закладу студенту.*

* При публікації статті на сайті учасник конкурсу має вказати, що він є автором та учасником «Scholarship в Україні». Крім того, він має залишити активне посилання на умови конкурсу.

Подайте заяву на участь – це вже половина вашого успіху!

Як буде проводитися захід?

Після відправлення студентом готової роботи, вона буде оцінена незалежним журі. Задля оцінки якості робіт залучаються представники зі сфери освіти і сфери бізнесу.

Кожен член журі виставляє бали. Після цього за сумою балів буде обрано 3 кращі роботи. У встановлений день автори робіт мають їх захистити, особисто. В цей же день професійне журі визначить переможця. Всі учасники конкурсу отримають заохочувальні призи.

Дізнатися більш детальну інформацію щодо минулорічних тем, журі та переможців конкурсів ви зможете за наступним посиланням https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/ .

Однією із цілей організації є залучення представників малого та середнього бізнесу до соціальної відповідальності. І ця мета значною мірою втілюється в життя: деякі компанії долучаються саме до ініціаторів проекту, а є хто, підхопивши ідею та концепцію конкурсу, організовує подібні конкурси самотужки під оригінальною назвою.

 

Контакти для спілкування та співпраці

Якщо у Вас залишилися запитання, ласкаво просимо звертатися до організаторів за контактами:

+38 (067) 622-62-82

info@scholarship.in.ua

 

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook