Кравчук озвучив дві поради президенту Зеленському – Київ Інфо

Кравчук озвучив дві поради президенту Зеленському

Перший президент України Леонід Кравчук дав чинному главі держави Володимиру Зеленському дві поради: мати терпіння, аби не піддаватися на провокації та виконувати передвиборчі обіцянки.

Кравчук в ефірі каналу ДІМ наголосив, що українська опозиція може критикувати владу, однак, якщо певні діячі «ставлять палки в колеса» – це свідчить про «бажання роз’єднати зусилля».

«Я завжди говорив: «Володимире Олександровичу, терпіння, велика політична сила, велика воля – для того, щоб не піддатися на ці провокації часто, а робити все, щоб об’єднати наше суспільство, і щоб це суспільство, люди, незалежно де вони живуть, чули і слухали, і розуміли дії влади. Це перше. Ті обіцянки, які були вами висловлені під час виборів президента, їх треба намагатися впровадити, виконати»

— Леонід Кравчук
Перший президент України

За словами першого президента, він підтримує Зеленського, оскільки той не засвітився у корупційних скандалах. «Я хочу, щоб всі знали – президент Зеленський, чому я його і підтримую, робить кроки в цьому напрямку ефективні, і не причетний сам, і це ніхто не може довести, як би не старався, в корупції. Тобто таке паршиве слово, яке ми часто вживали, що риба гниє з голови, ми можемо по відношенні до Зеленського викреслити», – пояснив Кравчук.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook