Локдаун під Новий Рік: які обмеження чекають українців на свята, повний список – Київ Інфо

Локдаун під Новий Рік: які обмеження чекають українців на свята, повний список

У зв’язку з ситуацією епідемії коронавірусу в Україні заборонили проведення масових заходів, у тому числі корпоративів, банкетів і весіль до 28 Лютого. Про це сказано в постанові Кабміну.

У період жорсткого карантину працюватимуть заклади громадського харчування, але з умовами.

Зокрема, з суботи, 19 грудня, кафе і ресторани працюватимуть на годину довше, до 23:00 замість нинішніх 22:00. У той же час чек повинен бути проведений до 22:00, а відвідувачі повинні покинути заклад максимум о 23:00.

За одним столом в закладі харчування можуть перебувати не більше чотирьох повнолітніх осіб, а відстань між столами має становити не менше двох метрів.

Карантин в Україні, фото: Unian

Виключення в часі роботи з грудня по лютий буде тільки в одну ніч змінена. На Новий Рік, 31 грудня — 1 січня: з 07:00 31 Грудня до 1:00. 1 січня робота дозволена.

З 1 по 7 січня: з 07:00 по 23:00 робота дозволена (чек слід провести до 22:00), з 23:00 по 07:00 робота заборонена (крім доставки і замовлень на винос).

А ось вже з 8 по 24 січня вводиться повний локдаун з повною забороною на роботу громадського харчування. Можлива тільки доставка і замовлення на винос.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook