Локдаун у Києві закриє метро, школи та садочки – Київ Інфо

Локдаун у Києві закриє метро, школи та садочки

Сьогодні уряд вирішував ситуацію з необхідністю введення повного локдауну в Україні. Інформація про те, що тотальний карантин буде введений з 23 грудня по 15 Січня, підтверджувалася джерелами в Кабміні і “СН”.

 Прес-секретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила ж, що можливість локдауну зберігається, але точної дати поки немає.

А з боку Голови Держпродспоживслужби Києва Олега Рубана прозвучала вимога про узгодження всіх дат про введення локдауну з бізнесом. “І про це повинні бути заздалегідь попереджені всі суб’єкти. Що ж стосується роботи метрополітену, то якщо вводиться локдаун, проводяться і обмежувальні заходи по роботі транспорту”, – додав він виданню “Сегодня” і зазначив, що київські школи і садки теж доведеться закрити, адже йдеться про повне припинення активності всього, що є в місті.

 “Інакше ніякої ефективності від цього не буде”, – підсумував Олег Рубан.

Що ж стосується Харківського метрополітену, то представник міськради Харкова Юрій Сидоренко сподівається на продовження роботи громадського транспорту при” індивідуальному ” локдауні.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook