Медики у Києві вже отримують збільшені доплати від міста, – Кличко – Київ Інфо

Медики у Києві вже отримують збільшені доплати від міста, – Кличко

За словами Кличка, в бюджеті міста передбачили на 2021 рік майже 1,5 мільярди гривень на таку фінансову підтримку всіх медиків

Столичні медики вже почали отримувати збільшені доплати з бюджету міста. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу. 

“Хочу повідомити, що столичні медпрацівники вже отримують збільшені виплати з міського бюджету. Щомісячну безповоротну фінансову допомогу отримали понад 27700 осіб. Зокрема, понад 8 тисяч лікарів. Майже 12 тисяч середнього медперсоналу. Та майже 7600 молодшого медичного персоналу. Це медпрацівники 84 медичних закладів столиці”, – повідомив Віталій Кличко.

За словами Кличка, в бюджеті міста передбачили на 2021 рік майже 1,5 мільярди гривень на таку фінансову підтримку всіх медиків.

“Цього ж року, за моєї ініціативи, ми збільшили виплати. І тепер щомісяця столичні лікарі отримують від міста 5000 гривень, медсестри – 4000, молодший медичний персонал – 2000 гривень” – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, 3 лютого повідомлялося, що Київрада на засіданні 11 лютого розгляне виділення 140 мільйонів гривень із бюджету міста на вакцинацію киян. Також за словами мера столиці, наразі складаються списки людей, яких вакцинуватимуть у першу чергу. Він також зазначив, що, за наказом Міністерства охорони здоров’я України, Консультативно-діагностичні центри міста розпочали верифікацію цільових груп для вакцинації від коронавірусу.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook