Мітинг ФОПів на столичному Майдані Незалежності триває, підприємці поки не планують розходитися – Київ Інфо

Мітинг ФОПів на столичному Майдані Незалежності триває, підприємці поки не планують розходитися

Лідери ФОПів висловили готовність зустрітися з тими народними депутатами, які “захочуть піти їм назустріч”

На столичному Майдані Незалежності в обід, 16 грудня, триває мітинг підприємців, які вимагають від влади скасування касових апаратів та дозвіл на працю у період посиленого карантину. Про це з місця події повідомляє кореспондент “112 Україна”.

За його словами, незважаючи на холод, протестувальники не планують розходитися. 

“ФОПи продовжують спілкуватись між собою. Тобто, біля наметів виходять люди, вони висловлюють свою позицію, намагаються підтримувати один одного, для того, щоб, не зважаючи на холод та втому, все ж-таки стояти і не йти. Чому? Тому що, як вони кажуть у мікрофон, не можна йти, бо одноразові акції влада не сприймає”, – каже кореспондент.

Він зазначає, що лідери ФОПів висловили готовність зустрітися безпосередньо з нардепами, але з тими, “які хочуть піти підприємцям назустріч, запропонувати альтернативу і почути їх”.

“Але поки не буде конкретного рішення, поки не буде підтримки, – а оскільки підтримка потрібна не лише однієї партії чи фракції, а більшості депутатів, – вони все ж таки будуть стояти, але при цьому очікуючи якоїсь позитивної інформації”, – розповів кореспондент.

За його словами, наразі на місці події не спостерігається сутичок з правоохоронцями. Останні стежать за ситуацією і дозволяють мітингуючим проводити свій мирний протест.

Нагадаємо, вчора підприємці зі всієї України зібралися біля стін Верховної Ради на наймасштабніший мітинг, який самі називають “податковим майданом”. На акції протесту були присутні десятки тисяч людей. Головні вимоги – скасування касових апаратів та дозвіл на працю у період посиленого карантину.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook