Нагадав про справу Шеремета. Положинський відмовився від ордена За заслуги, яким його нагородив Зеленський — відео – Київ Інфо

Нагадав про справу Шеремета. Положинський відмовився від ордена За заслуги, яким його нагородив Зеленський — відео

Український музикант Сашко Положинський відмовився від ордена За заслуги, яким його нагородив президент Володимир Зеленський.

Про це співак заявив у Facebook.

«Я дізнався, що ви нагородили мене орденом За заслуги третього ступеня…Сьогодні, коли ми йшли в колоні, ми також згадували про людей, яких безпідставно, принаймі, жодного разу ще не було приведено дійсно вагомого доказу якоїсь їх провини, звинувачують у вбивстві – у тяжкому злочині. Це мій друг і колега – музикант Андрій Ріффмастер Антоненко, це доктор Юлія Кузьменко, це військовий медик Яна Дугарь», – сказав він.

За його словами, «ці люди дійсно заслуговують на нагороди, хоча б тому, що вже більше півроку вони потерпають від беззаконня».

«У тому числі, ваше ім’я замішано в цій справі, тому що за вашої участі було проведено брифінг, де людей безпідставно було названо вбивцями – без суду, без слідства, без доказів», – сказав він.

Положинський додав, що у нього вже є нагороди, яких йому цілком достатньо – це його концерти, його публіка і подяка шанувальників.

22 травня поліція завершила досудове розслідування стосовно трьох підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook