Нардеп Лещенко спрогнозував, чи висуне опозиція єдиного кандидата в Президенти – Київ Інфо

Нардеп Лещенко спрогнозував, чи висуне опозиція єдиного кандидата в Президенти

Всі опозиційні лідери будуть якнайдовше затягувати процес об’єднання в одну політичну силу або навколо одного кандидата. Опозиція може об’єднатися навіть навколо Юлії Тимошенко, або підтримати її і Петра Порошенка. Зараз нічого не можливо виключати.

Про це в ефірі програми FACE2FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Сергій Лещенко.

«Я не хочу говорити про важливість об’єднання, вважаю, що воно потрібне. Від опозиції має бути єдиний кандидат, який здатен перемагати, бо в Україні вже були приклади таких перемог. У цьому в нас вже є досвід, на відміну від інших країн, де це обговорюють лише теоретично», – відзначив пан Лещенко.

Водночас, за словами народного обранця, всі опозиційні лідери будуть якнайдовше затягувати процес об’єднання.

«Всі будуть піднімати ставки, але потім, я надіюсь, у всіх вистарчить розуму об’єднатись в одну політичну силу або навколо одного кандидата на виборах. Затягувати цей процес будуть, бо кожен хоче не просто промінь слави, якщо він будує політичну кар’єру, він знає, що участь у виборах президента це можливість мати свою політичну кампанію з прицілом на впізнаваність і парламентські вибори», – пояснив гість програми.

На запитання ведучої, чи можливо таке, що єдиний кандидат від опозиції може набрати більше відсотків за Юлію Тимошенко, нардеп відповів, що можливо всі опозиціонери її й підтримають.

«Зараз нічого не можливо виключати. В українській політиці відбувалися всі сценарії об’єднання, навіть Тимошенко з Януковичем. Зараз не відомо, хто кого підтримає на виборах, бо до Порошенка є сильний антагонізм, до Тимошенко – також. Можливі навіть опозиційні сили роз’єднаються на дві половини. Крім того ніхто не гарантує, що у другий тур вийдуть Порошенко і Тимошенко. Можливо, Порошенко програє дострокові парламентські вибори і на президентські вже не піде», – вважає пан Лещенко.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook