Нардеп Вінник про обмеження виїзду за кордон: Усі питання вже врегульовані – Київ Інфо

Нардеп Вінник про обмеження виїзду за кордон: Усі питання вже врегульовані

Усі питання щодо поручительства за підприємство, яке брало кредити, врегульовані, й обмеження щодо виїзду за кордон для депутата Вінника скасовані.

Це народний депутат України (фракція БПП), секретар Комітету з питань національної безпеки й оборони Іван Вінник підтвердив в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK.

Гість програми, відповідаючи на запитання щодо непогашених кредитів перед «Альфа-банком», зауважив що він особисто кредитів не брав, а лише поручився за юридичну особу – ТОВ «Завод будівельних матеріалів №1». Іван Вінник уточнив, що кошти брало підприємство, а він був його власником.

«Я поручився за це підприємство, після того цим підприємством почав керувати «Альфа-банк», і в зв’язку з цим мої питання поручительства наразі врегульовані», – зазначив Іван Вінник і додав, що підприємство нині готують до продажу профільному інвестору.

Політик запевнив, що всі питання вже врегульовані, зокрема він підтвердив, що обмеження для нього щодо виїзду за кордон скасоване.

«А що стосується діяльності «Альфа-банку» й цього підприємства, й профільного інвестора, скажу, що простим людям, які живуть у Новій Каховці, не важливо, хто володіє цим підприємством, і зовсім байдуже, чи є можливість у Вінника їздити за кордон чи немає її. Їх головне турбує – робота й зарплата. Це підприємство платить гідну заробітну плату, воно конкурентостійке, воно пережило дві кризи, і воно сьогодні постачає енергозберігаючі матеріали на ринок України», – розповів народний депутат.

Нагадаємо, восени 2016 року стало відомо, що ухвалою Апеляційного суду Києва депутата Івана Вінника обмежили у праві виїзду за межі України через заборгованість перед «Альфа-Банком» і «ПриватБанком». Обмеження мало діяти до моменту погашення боргів.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook