Несвоєчасно прибирали сніг: КМДА оформила 1062 приписи – Київ Інфо

Несвоєчасно прибирали сніг: КМДА оформила 1062 приписи

Також інспектори склали 127 протоколів щодо керівників підприємств

У Києві інспектори з благоустрою протягом доби винесли  1062 приписи підприємствам, установам та організаціям, які несвоєчасно розчищають сніг. Про це повідомив в. о. директора департаменту міського благоустрою Київської міськадміністрації Тимур Ткаченко.

“Всього за день винесено 1062 приписи підприємствам, установам та організаціям за несвоєчасне прибирання снігу на території, яка перебуває на їх балансі. Також інспектори склали 127 протоколів щодо керівників підприємств, які знехтували приписом і не виконали вимог”, – заявив Ткаченко.

Зазначено, що станом на ранок 16 січня дороги та тротуари чистять 5018 комунальних працівників дорожньо-експлуатаційних управлінь, житлово-комунального господарства та управлінь зелених насаджень. До робіт залучено 468 одиниць снігоприбиральної техніки, використано 3349 тонн посипальних матеріалів.

Нагадаємо, що в Києві в п’ятницю, 15 січня, через погіршення погодних умов скасували ярмарки. Також в адміністрації розповіли, що через похолодання “Київтеплоенерго” перевело роботу аварійних бригад у посилений режим.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook