Нова диво-зброя для Путіна – Київ Інфо

Нова диво-зброя для Путіна

Далі, здається, йти і їхати вже нікуди. Володимирові Путіну прийшла підмога, звідки не чекали. У Москві відбувся відьомський шабаш, присвячений Путінові та зміцненню його рейтингу. Десятки жінок, об’єднаних в “Імперію найсильніших відьом”, зібралися разом, щоб виконати важливу державну місію – послати російському президентові потужну позитивну енергію і таким чином посприяти зміцненню Росії. У “колі сили” вони послали Путінові позитивний енергетичний заряд, а його ворогам – прокляття. “Нехай вони перестануть дихати!” – вигукували свідомі та благонадійні відьми. Ритуальне ж прокляття лунало так: “Хто зі злом до нас приходить, хто зі злом від нас іде, хто шкодить і зло говорить, на віки вічні й нескінченні – прокляті вороги, вороги прокляті!”

Заяви ж відьом на адресу Путіна видавалися цілком політично виваженими й узгодженими із прес-службою президента: “Ми – ті, хто мають силу, ми хочемо підтримати президента в усіх його справах, у всіх його починаннях. Щоб це було не тільки на благо Москви, на благо Росії, а й на благо всього світу”; “Рейтинг президента то падає, то підвищується. Рейтинг президента псує опозиція, псує ситуація, за якої кожен може зняти відео, викласти на ютуб або ще кудись, де він поливає брудом президента. Якісь комікси президента малюють. Я вважаю, що це необхідно взагалі заборонити”; “Обов’язково потрібно підтримувати уряд, і Володимира Володимировича Путіна насамперед”; “У країні ситуація важка, й ми хочемо підтримати президента тими силами, якими ми володіємо”. Магічне ж заклинання щодо Путіна звучало так: “Хай буде сила Росії міцнішати, нехай буде Володимир Путін вірні шляхи бачити. Велич Росії, і коронувавши Росію, наситивши витоком, стане сила наша ведійська “Імперії найсильніших відьом” милостивою, що пожвавить і підніме всю землю. Воістину!”

Оскільки ніяких осудливих коментарів із боку президентського прес-секретаря Дмитра Пєскова до цього часу не послідувало, а сюжет із відьмами, що підкріплюють своєю енергією Путіна, з’явився в російській версії “Євроньюз”, створюється враження, що акція “Імперії найсильніших відьом” була попередньо погоджена із Кремлем. Відбувалося все це дійство в особняку, розташованому в центрі Москви, куди на метро й таксі “злетілися” ті, хто скромно називає себе “відьмами із практикою”. Беручи до уваги, який режим безпеки існує в центральній частині російської столиці, провести подібний шабаш без відома влади було нереально. Та й дивно було б, якби Кремль публічно заявив устами Пєскова або когось іншого, що необхідно заборонити діяльність чаклунів і відьом у Росії. Суворо кажучи, акція відьом на підтримку Путіна стала відповіддю на пропозицію екстравагантного депутата Держдуми Віталія Мілонова про законодавчу заборону діяльності магів і чаклунів у Росії. Він навіть пообіцяв вислати всіх відьом і чаклунів на Північ, до ведмедів. Але акція “Відьми за Путіна!” за своїм суспільним значенням далеко перевершила ініціативу Милонова, про яку без московського шабашу навряд чи хто б дізнався.

Володимир Володимирович, звичайно, ревний православний вірянин (принаймні на публіку). Але, як добре відомо, він – людина дуже забобонна. І тому побоюється сваритися не тільки з Російською православною церквою (уявити собі таку сварку практично неможливо – РПЦ діє суворо за командами Путіна та його найближчого оточення), але й із представниками диявольських сил. Цілком можливо, що Володимир Володимирович всерйоз вірить у силу відьмацьких прокльонів, так само, як і в те, що вони можуть наврочити або, навпаки, приворожити кохану (чи коханого) – хто його знає, що для президента Росії в цьому контексті звучить актуальніше. Напевно, системні ліберали й у цьому знайдуть мудрість верховного вождя: мовляв, треба ж, не складає всі яйця в один православний кошик і подругами Люцифера не нехтує. Бо чим чорт не жартує! Раптом чорна магія ефективніше за білу! Але якщо Путін дійсно повірив у магію відьом, у нього є чимало можливостей її перевірити. Почати треба з того, щоб змусити відьом заклясти президентський рейтинг від падіння.

Згідно з опитуванням, проведеним Левада-центром у кінці січня, діяльність Путіна на посаді президента схвалювали тільки 64% респондентів. Таким чином, рейтинг президента повернувся до січня 2014 року, коли напередодні російської окупації Криму він становив 65%. Беручи до уваги особливості проведення соціологічних опитувань у Росії, де опитувані дуже бояться погодитися з чимось поганим стосовно першої особи держави, реальний рівень схвалення діяльності Путіна, думаю, разів у два нижче. Але якщо тепер рейтинг російського президента тільки зростатиме попри негаразди, значить, відьми свою справу знають! А далі – більше! Наприклад, нехай відьми вирішальним чином вплинуть на результат виборів у сусідній Україні: зроблять причину неугодним кандидатам і збільшать енергію того, кого мають за найбільш проросійського. Якщо тут вийде, треба запускати відьом далі на Захід. Нехай роблять причину хоч Меркель, хоч Макронові, хоч Терезі Мей, хоч Трампові, а в разі чого – то й на китайського друга Сі Цзіньпіна. Ну а розібратися з позасистемною опозицією в Росії для відьом – це взагалі раз чхнути. Цікаво тільки, яку тактику вони виберуть: чи то зурочать Навального, чи то перетворять його на палкого прихильника Путіна!

Ну а якщо серйозно, то коли глава держави приймає послуги магів, екстрасенсів, відьом і чаклунів, це свідчить про глибоке нездоров’я цієї держави, де звичайні механізми влади вже не працюють, і про наближення правлячого режиму до свого кінця. Згадаймо, якими популярними були при царському дворі напередодні революції 1917 року різного роду маги, цілителі, спірити тощо (найвідоміший із них – Григорій Распутін). Коли влада не в змозі розв’язати проблеми політичними й економічними засобами, вона звертається до допомоги надприродних сил. А коли і вони цілком передбачувано не допомагають, настає крах. Росія, схоже, вже на межі.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook