Нове завдання розвідника Наливайченко – Київ Інфо

Нове завдання розвідника Наливайченко

Колишній глава СБУ і екс-кандидат в президенти Валентин Наливайченко намагається потрапити в команду Зеленського. У зв’язку з цим він несподівано згадав, що у 2014 році, в час, коли почалася російська агресія, художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський приходив в СБУ. Наливайченко заявив про це в ефірі програми «Вердикт» на каналі «Еспресо».

«2014 рік. Найважчі ночі, коли почалася російська агресія. Ми тоді працювали цілодобово. Парламент тільки мене призначив. В одну з найскладніших ночей сам Зеленський прийшов до нас, і я з ним зустрівся», — розповів Наливайченко.

За його словами, тоді із Зеленським відбулася довга розмова.

«Він поцікавився, що відбувається і наскільки громадянам в Луганську і Донецьку загрожують окупаційні війська. Це була розмова по-справжньому щирої людини», — сказав Наливайченко.

ЗМІ повідомляють, що Валентин Наливайченко під час захоплення СБУ в Луганську і початку війни в Донбасі разом з Віктором Медведчуком здійснив  візити до Володимира Путіна. Колишньому главі СБУ розслідування приписує російське громадянство та вказує, що він є кадровим російським розвідником, який був інфільтрованими в українську владу в середині 90-х.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook