Парасюк: Те, що сталось з Саакашвілі, свідчить про його перемогу над Порошенком – Київ Інфо

Парасюк: Те, що сталось з Саакашвілі, свідчить про його перемогу над Порошенком

У своєму протистоянні з Міхеїлом Саакашвілі Петро Порошенко вже до кінця продемонстрував свій страх та немічність. Він зовсім не контролює ніякі процеси.

Про це в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу «Народ проти» (щоп’ятниці о 21:30 на телеканалі ZIK) заявив народний депутат України Володимир Парасюк.

«Я дуже не люблю, коли нас усіх ставлять в один ряд, коли кажуть «всі депутати». Я можу сказати, що є зграйка народних депутатів, які справді борються за те, аби людям краще було жити. І основне завдання людей – боротися за цих депутатів», – переконує Володимир Парасюк.

Також він зазначив, що від тієї кількості бруду, який щодня на них виливається, хочеться це все кинути і ходити раз в 5 років на вибори, чим і виконуючи свій громадянський обов’язок.

«Але люди чогось хочуть, тому вони повинні боротися за цих депутатів, адже це справді хороші представники влади. І я нікого не приводив до влади, я вийшов на Революцію гідності, щоб скинути Януковича, бо він почав зазіхати на нашу гідність – нашу історію, мову та бажання бути вільними. Саме проти цього я і виходив на Майдан», – наголосив нардеп.

За його словами, під час Євромайдану він усвідомлював, що хтось може цим всім скористатися, проте стояло чітке завдання – запустити соціальні ліфти і дати усвідомити громадянам, що політика – не якась інша каста.

«А те, що роблять з Саакашвілі, Єгором Соболєвим та рядом інших політиків – це наслідки, певний процес, який повинен відбутися. Якщо суспільство прийде на вибори і знову обере клептократа Порошенка, дехто з тих, що боролися за ці зміни, може розчаруватись та відійти, частина залишиться. Але завжди повинен бути рух, і головне – не зупинятися», – зауважив народний обранець.

Окрім цього він зазначив, що те, що сталося з Міхеїлом Саакашвілі, свідчить про те, що він переміг Петра Порошенка.

«Це заслуговує поваги. І я хочу сказати, що в цьому протистоянні Порошенко вже до кінця продемонстрував свій страх і немічність. Він взагалі не контролює процеси. Всі ті прихвосні, що бігають біля нього, всі Гончаренки та інші побіжать. Тоді головне, щоб нова влада не прогнулась перед цими шакалами», – заявив Володимир Парасюк.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook