Переїзд до іншої квартири – Київ Інфо

Переїзд до іншої квартири

Міністерство юстиції оприлюднило інформацію: у 2020 році було підписано у Києві 32 700 договорів купівлі-продажу вторинного житла. Це означає, що колишні власники перебиралися на інше місце проживання, а нові в’їжджали в куплені «квадрати». Додайте до цього 3 604 квартири в нових будівлях, щоб оцінити, як багато людей замовляли протягом минулого року переїзд в іншу квартиру.

Безсонні ночі та підрахунок збитків

Знадобиться:

– своєчасно підготувати  пакувальні матеріали;

– розсортувати  все майно, скласти так, щоб його потім легко було знайти серед купи речей;

– розкрутити меблі, скріпити скотчем, підписати, не розгубивши кріплення та фурнітуру (для тих, хто перебирається із обстановкою).

Перевезення домашніх речей напружує і під час роботи вантажників. Важливо, щоб вони не зім’яли коробки, крихкі речі розташували поверх важких, закріпили все габаритне в кузові, акуратно занесли майно на нове місце. При цьому важливо, що на холодильнику не з’явилися вм’ятини, а зовнішній дверний проріз із прилеглою стінкою залишився без збитих кутів.

А ще хочеться, щоб коштував квартирний переїзд недорого, вантажники були терплячими і ввічливими, а водій не віз дивними закутками, збільшуючи тариф.

«Давай Переїдемо»: швидко, просто і без нервів

Якщо ви замовили минулого разу не дуже компетентних та совісних перевізників, радимо вибирати тепер ретельніше. Також дамо декілька рекомендацій, що спрощують процес перевезення домашніх речей.

1. Економія на коробках здатна нашкодити. Якщо ви купили менше картонної тари, ніж потрібно, то доведеться ущільнювати вміст. А це може призвести до випадкового розриву боків та днища упаковки. Напевно це станеться в самий невідповідний момент.

2. Побутова техніка розміщується у власній упаковці. За її відсутності щільно обмотується ганчіркою або прокладається рушниками. Від появи подряпин захистить плівка.

3. Переїзд в іншу квартиру вимагатиме перевезення документів, готівки, що зберігається, і коштовностей. Тримайте їх при собі, не кладіть до кузова машини.

4. Столові пристрої краще обмотати плівкою і помістити в окремі коробки. Розташовувати скляні кришки від каструль та сковорідок краще боком.

5. Підписані коробки полегшують розпакування. Досить зробити позначки “спальня”, “кухня”, “дитяча”, “санвузол”, щоб речі швидше опинилися  на своїх місцях.

6. Якщо вас не тільки напружує перевезення домашніх речей, а й необхідне розкладання постільної білизни, рушників, зробіть так. Оберніть витягнуті ящики комода плівкою разом  із вмістом.

Чи можливий у столиці квартирний переїзд недорого

Так. Компанія «Давай Переїдемо» ─ одна з тих, хто пропонує класичний і комплексний (з монтажем та підключенням техніки) переїзд за розумні гроші. Речі на новому місці ви приймете за попередньо укладеним договором, переконавшись у їхній цілісності та початковій кількості.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook