Перший охоронець королеви у тюрбані знову здивував британців – Київ Інфо

Перший охоронець королеви у тюрбані знову здивував британців

Найвідоміший сикх у Великобританії не пройшов тестування на наркотики. Члена Королівської гвардії спіймали на вживанні кокаїну.

Про це повідомляє О2 з посиланням на The Sun.

22-річний Шаранпріт Сінґх Лалл став всесвітньовідомим після липневої церемонії Trooping the Colour – свята, під час якого традиційно відзначають день народження британського монарха. Він став першим королівським гвардійцем, якого через релігійні погляди у літню спеку позбавили мук носити ведмежу шапку, дозволивши замінити її тюрбаном.

Проте його щастя було недовгим. Молодий сикх потрапив у число солдатів, підозрюваних у вживанні наркотиків. Для проведення діагностичного тесту солдатів обирали за допомогою жеребкування. Результати Шаранпріта Сінґха Лалла показали «високий рівень» кокаїну, що фактично означає звільнення з лав королівської гвардії.

Зарахування сикха до гвардії Великобританії вважалося «історичною зміною». Сінгха Лалла став гвардійцем у 2016 році у віці 20 років. Він народився в Пенджабі (Індія), але його сім’я переїхала до Великобританії, коли він був маленькою дитиною.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook