Помічницю Надії Савченко підозрюють в організації антиукраїнської мережі псевдо-активістів – Київ Інфо

Помічницю Надії Савченко підозрюють в організації антиукраїнської мережі псевдо-активістів

Група молодих людей під видом екологів та лівих радикалів веде антидержавну діяльність у Львові, пише vlasti.net.

Вони організовують акції прямої дії, починаючи від лівих маршів і закінчуючи блокуванням будівництв об’єктів.

Група молодих людей під видом екологів та лівих радикалів веде антидержавну діяльність у Львові. Вони організовують акції прямої дії, починаючи від лівих маршів і закінчуючи блокуванням будівництв об’єктів. Мета – дестабілізація ситуації на Галичині, підрив довіри до інституцій влади та пропагування кремлівських тез під видом ліберальних ідей. Про це йдеться у статі на сайті “From-ua.com”.

В матеріалі зазначається, що днями журнлаістка Ірина Юзик виступила проти встановлення у Львові пам’ятника 100-річчю ЗУНР, бо через те, начебто, доведеться зрубати декілька дерев.

“Коли аналізуєш всю її діяльність, то розумієш, що маємо справу з вправно замаскованою сіткою антиукраїнських елементів, котрі регулярно дестабілізують ситуацію в області”, – йдеться в матеріалі.

До цього саме Юзик повідомила, що наприкінці вересня на активістів-екологів напали націоналісти. Серед потерпілих був Антон Парамбуль, колишній керівник організації “Автономний опір”. Проти членів цієї організації у жовтні минулого року СБУ відкрило кримінальне провадження.  Слідчі дії, за словами керівника Львівського обласного управління СБУ Олександра Ткачука, відбуваються у межах кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) та ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Про Парамбуля і його соратників, котрі прикриваються екологічною тематикою, а насправді працюють на Кремль детально у своєму розслідуванні розповів один з лідерів “С14” Євген Карась.

“Навколо персони Юзик гуртуються, як здається, різнопланові організації та окремі активісти. Так, окремою частиною діяльності цієї групи є “кошмарення” забудовників. Під видом все тієї ж боротьби за “зелені насадження та природу” блокуються будівництва у Львові, незалежно від того законні вони чи ні. Силовий блок акцій прикриває Антон Парамбуль та компанія. А юридичний – такий собі Володимир Ошерович”, – йдеться в публікації на сайті “Антикор”.

“Здавалося б, що напрямки діяльності цієї групи різні, але насправді їх об’єднує одне – дестабілізація ситуації на Галичині, підрив довіри до інституцій влади та пропагування кремлівських тез під видом ліберальних ідей”, – констатує автор матеріалу Зоряна Олексів.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook