Пропагандисти почали готувати росіян до повернення Криму Україні – екс-віце-прем’єр АРК – Київ Інфо

Пропагандисти почали готувати росіян до повернення Криму Україні – екс-віце-прем’єр АРК

Пропагандисти тестують реакцію населення на повернення Криму Україні, зазначив колишній віце-прем’єр АР Крим Андрій Сенченко.

Кремль готує росіян до можливості повернення анексованого Криму Україні. На це вказує зміна риторики в російських ЗМІ.

Про розповів екс-віце-прем’єр АР Крим Андрій Сенченко, передає «Обозреватель». На його думку, зараз уряд РФ тестує реакцію своїх громадян на той випадок, якщо півострів доведеться віддати.

“Коли ми запропонували системний погляд на відповідальність для деяких кримчан за злочини проти держави Україна, то одразу відгукнулися російські центральні канали. І ось у них є канал “Росія-1”, на якому є рейтингове шоу “60 хвилин”. Так вони 27 хвилин із 60 присвятили нашому закону. І що важливо – у них у студії підготовлені агітатори тричі за цей ефір видали таку фразу: “так що ж тепер, якщо нам доведеться повертати Крим, то кожен кримчанин повинен буде встати на коліна і просити прощення?” – навів приклад Сенченко.

Він наголосив, що хоча це і було брехнею, адже росЗМІ перебрехали положення запропонованого законопроекту, але тим не менш, вони акцентували увагу на тому факті, що “Крим доведеться повертати”.

“Вони тестують реакцію населення. А коли санкційний тиск буде на тому рівні, що вони будуть відчувати, як конструкція хитається і знаходиться на межі руйнування – тоді почнуться серйозні переговори”, – підсумував політик.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook