Протест проти локдауну: У Києві ФОПи пройшли маршем від КМДА до ОП та Кабміну (ВІДЕО) – Київ Інфо

Протест проти локдауну: У Києві ФОПи пройшли маршем від КМДА до ОП та Кабміну (ВІДЕО)

Протест проти локдауну: У Києві ФОПи про…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Facebook-сторінку “Руху #SaveФОП”.

“22 березня, о 9-00 я на Майдані Незалежності в Києві виступаю за конституційні права та свободи, за підприємництво в Україні, за спрощену систему оподаткування,обліку та звітності, проти закриття бізнесу на карантин, проти свавілля чиновників, проти додаткового адміністрування та тиску на підприємців”, – написав лідер “Податкового Майдану” Сергій Доротич.

На акцію протесту забралося кілька сотень людей. Вони тримають плакати з написами: “Карантин не має бути вибірковим”, “Підприємець повинен існувати”, “Вірус лікують – безробіття вбиває”, “Чому транспорт Європи працює, а в Україні – ні”.

Протестувальники стартували від Майдану незалежності і пройшли Хрещатиком до Київської міської державної адміністрації і далі вулицею Трьохсвятительською вирушили до Офісу президента та Кабміну. 

 

“Ми виступаємо проти карантинних обмежень для малого і середнього бізнесу. Ми вимагаємо, щоб Кабмін скасував своє рішення про обмеження бізнесу під час карантину, підприємці повинні працювати”, – заявили організатори акції.

 

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив про запровадження у Києві тритижневого локдауну з 20 березня.

20 березня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому Київ та Одеську область віднесли до “червоної” зони.

Читайте також: Україна на карантині до 30 квітня: Що відбувається (ХРОНІКА)

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook