“Прямой дорогой в рай”: Макаревич написав пісню у відповідь на заяву Путіна про ядерний удар – Київ Інфо

“Прямой дорогой в рай”: Макаревич написав пісню у відповідь на заяву Путіна про ядерний удар

Музикант відреагував на висловлювання президента РФ про те, що всі росіяни відразу потраплять до раю.

Російський музикант Андрій Макаревич написав іронічну пісню, в якій відповів на слова президента Росії Володимира Путіна про те, що в разі удару у відповідь ядерною бомбою всі росіяни потраплять до раю. Пісню Макаревич опублікував на своїй сторінці на Facebook.

“На форуме вчера без злобы, без апломба, нам главный рассказал -красавец молодец!-  в загашнике у нас лежит такая бомба, что подожжешь запал и всей Земле *** (конец). Но это не беда, нас с вами ждет награда, на кой нам этот мир, коль наступает край. Потухнут без следа все девять миллиардов, а мы до одного прямой дорогой в рай”, – співається у пісні.

Нагадаємо, 18 жовтня Путін виступив на форумі “Валдай” в Сочі. Відповідаючи на питання про ядерний удар у відповідь в разі нападу, він сказав: “Агресор повинен знати, що відплата неминуча, що він буде знищений. А ми – жертви агресії. Ми, як мученики, одразу потрапимо до раю. А вони просто помруть”, – сказав він.

На тому ж форумі президент РФ заявив про те, що розраховує домовитися і вибудувати відносини з уже новим керівництвом України. Для цього “потрібно дочекатися, поки закінчаться внутрішньополітичні цикли”.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook