Рабінович: Розпуск Ради невигідний владі, тому вона постарається “дотягнути” до чергових виборів – Київ Інфо

Рабінович: Розпуск Ради невигідний владі, тому вона постарається “дотягнути” до чергових виборів

Політична ситуація в Україні склалася так, що поточний скликання Верховної Ради, можливо, здобуде до кінця каденції, тому що розпуск парламенту просто нікому у владі не вигідний.

Таку точку зору висловив народний депутат України, лідер партії “За життя” Вадим Рабінович в ефірі телеканалу “112 Україна”.

На його думку, всі політсили вже готуються до чергових виборів в 2019 році, вся їх поточна діяльність спрямована на те, щоб пройти в Раду IX скликання, і ця тенденція буде лише посилюватися протягом року, що наступив.

“У влади давно є своєрідні прийоми взаєморозуміння з різними фракціями.” Народний фронт “буде експлуатувати патріотичну риторику, одночасно підтримуючи дружні відносини з БПП в вигідних ситуаціях. Але і поділ між ними теж неминуче – кожен буде голосувати за своє.” Опозиційний блок “буде голосувати з провладними фракціями за вказівкою з Банкової, щоб його депутати не потрапили до в’язниці. Не хотілося б в це вірити, але сьогодні склалася така ситуативна дружба, яка, ймовірно, допоможе їм дотягнути до 2019 року. Стане це завдасть тільки шкоди, тому що влада, розпалюючи багаття війни, потурає економічної стагнації, все розвалюється і країну залишають кращі люди”, – констатував народний депутат.

Політик упевнений: цинізм і лицемірство влади призвели до того, що знищення жителів власної країни у нас називають “реформами”, а тих, хто грабує країну, але співає правильні пісні – “патріотами”.

“Глава Мінсоцполітики Андрій Рева, який хвалився тим, що Кабмін додав пенсіонерам цілих 150 гривень пенсії, і у якого зарплата становить 15 тис. Гривень, взяв 53 тис. Гривень на оздоровлення – і поїхав лікуватися до Ізраїлю. А чому ж він поїхав в Ізраїль ? Його ж складу уряду просуває цю вбивчу медреформу, яку всі вони вихваляють. Чому ж вони не користуються плодами цієї, з дозволу сказати, реформи? Раніше інженер, який будував міст, ставав під ним під час випробування, щоб на собі перевірити, чи витримає його творити е. Побудував міст – стань під ним під час випробування! просувати “реформу” – так і лікуйся тільки в Україні. Я законопроект, який зобов’язує політиків лікуватися тільки в Україні, давно подав у Раду, але його ніхто розглядати навіть не збирається”, – констатував парламентарій.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook