Разумков прокоментував надання державного фінансування партіям – Київ Інфо

Разумков прокоментував надання державного фінансування партіям

Механізм державного фінансування партій дає можливість розвивати політичну культуру в державі.

Про це заявив лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков, передає УНН.

“Це механізм який дає можливість розвивати політичну культуру в державі. Є інші запобіжники на які треба буде звертати увагу. Тому що у нас дуже часто ці кошти використовувались неефективно. Ми бачили що під кінець року вони йшли на рекламу, а не на розбудову партійної структури, на навчання своїх однопартійців, на залучення людей до тих чи інших політичних структур”, — сказав Разумков.

За його словами антикорупційні структури озвучували факти, коли гроші для партій були направлені на пов’язані з тими чи іншими політичними партіями структури. Тоді виникало питання коректності та відповідності до діючого законодавства використання цих коштів.

“Це як і будь-який інший механізм. Він може бути як і корисним для демократії держави, так і негативним. Тут буде залежати від того хто і як цим молотком буде керувати”, — зауважив Разумков.

Також він додав, що партія “Слуга народу” не буде відмовлятися від тих грошей які вона має отримати від державного фінансування партій, адже це передбачено законодавством.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook