Розбійника, який нападав на жінок у Голосіївському районі столиці, засудили до 10 з половиною років позбавлення волі – Київ Інфо

Розбійника, який нападав на жінок у Голосіївському районі столиці, засудили до 10 з половиною років позбавлення волі

Наразі обвинувачений перебуває під вартою до набрання вироком законної сили

Голосіївський районний суд Києва визнав винним і засудив до 10 з половиною років ув’язнення чоловіка, який нападав на жінок у Голосіївському районі столиці. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури. 

Вироком Голосіївського районного суду міста Києва обвинуваченого визнано винними та засуджено до 10 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 28-річний обвинувачений упродовж червня-липня 2019 року нападав на потерпілих у безлюдних місцях, під’їздах та ліфтових кабінах будинків, де ті проживали.

Жертвами нападника стали 5 жінок віком від 66 до 77 років. Зловмисник завдавав удари жінкам та, користуючись їхнім безпорадним станом, відбирав у них золоті прикраси та інші цінні речі, які надалі здавав у місцеві ломбарди. Внаслідок неправомірних дій нападник завдав матеріальної шкоди потерпілим на суму понад 54 тис. грн.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою до набрання вироком законної сили.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook