Саша Боровик: Після Одеси Саакашвілі дуже радикалізувався, почав грати в гру влади – Київ Інфо

Саша Боровик: Після Одеси Саакашвілі дуже радикалізувався, почав грати в гру влади

Коли Саакашвілі пішов з Одеси, коли у нього забрали громадянство, коли до нього почали ставитися як не до політика, адже його хотіли заарештувати, робили з цього якісь шоу, то мені здається, що він дуже радикалізувався. Він почав грати у їхню гру.

Про це в ефірі програми FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко (щоп’ятниці та щосуботи на телеканалі ZIK) заявив екс-заступник голови Одеської ОДА Саша Боровик.

Відповідаючи на питання ведучої, чи вважає себе Саша Боровик частиною нинішньої команди Саакашвілі, гість програми зазначив, що вийшов з команди екс-президента Грузії ще у червні 2016-го року.

«От від того часу я не є в ніякій команді. І чесно кажучи, зараз в Україні я не бачу нікого, із ким я би хотів поєднатися, або кого я би хотів підтримувати»,– заявив екс-заступник голови Одеської ОДА.

А щодо підтримки Саакашвілі, Саша Боровик зауважив, що нинішня риторика екс-президента Грузії йому не до вподоби.

«Я є солідарним із Саакашвілі, адже у нього забрали громадянство і у мене забрали громадянство, він був змушений покинути Україну, я теж. Але мені не подобається нинішня риторика Саакашвілі. Дуже часто він може кидатися такими термінами, як «бариги». Мені це не подобається. Я за цивілізовану європейську політику»,– наголосив Боровик.

Екс-голова Одеської ОДА також додав, що після Одеси Саакашвілі почав грати в гру влади.

«Коли Саакашвілі пішов з Одеси, коли у нього забрали громадянство, коли до нього почали ставитися як не до політика, адже його хотіли заарештувати, робили з цього якісь шоу, то мені здається, що він дуже радикалізувався. Він почав грати у їхню гру. Це я також не підтримую. Та й коли я спілкуюся з іноземцями, з політиками, то вони кажуть, що хотіли б кого підтримати в Україні, але не знають кого. І на жаль, людський фактор склався так, що в політиці України дуже брудно», – підсумував гість програми.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook