Стало відомо, чи просив Медведчук політичний притулок в Росії – Київ Інфо

Стало відомо, чи просив Медведчук політичний притулок в Росії

У Кремлі відповіли, чи звертався кум Путіна Медведчук за політичним притулком до Росії.

У Кремлі, коментуючи оголошення підозри куму російського президента та лідеру ОПЗЖ Віктору Медведчуку, заявили, що нардеп наразі не звертався до РФ за сприянням або політичним притулком.

Про це заявив речник Путіна Дмитро Пєсков.

Пєсков стверджує, що Росія стежить за справою щодо Медведчука, аби переконатися у тому, що підозра не є політично вмотивованою. Втручатися у справу, як запевнив пресссекретар президент РФ, Москва не буде.

“Ми не збираємося втручатися у ці процеси, це внутрішні справи України. Але, звісно, ми спостерігаємо за цим якнайретельнішим чином. Ми хотіли б переконатися, що за цією справою не має якогось переслідування за політичними мотивами, якась компанійщина, яка пов’язана виключно з бажанням позбавитися політичних конкурентів”, – заявив Пєсков.

Він також запевнив, що Медведчук  не звертався до РФ за сприянням або політичним притулком на тлі мовляв його “переслідувань” в Україні. У Кремлі кажуть, що кум Путіна перебуває в Україні.

“Наскільки ми знаємо з повідомлень ЗМІ, сам Медведчук перебуває в Україні. І ні за жодним політичним притулком ні до кого не звертався. Він не звертався, наскільки мені відомо, за допомогою, і навряд чи Росія може надати йому якусь допомогу на тлі того переслідування, яке зараз має місце”, – висловився Дмитро Пєсков.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook