“Точно не виберуть Юзіка і фотографа”: Соколова розповіла, що змусить прозріти українців – Київ Інфо

“Точно не виберуть Юзіка і фотографа”: Соколова розповіла, що змусить прозріти українців

Мине п’ять років, і в Україні нарешті буде сформовано свідоме і зріле громадянське суспільство, представники якого на виборах не будуть довіряти людям з телеекранів і, відповідно, віддавати за них свої голоси на виборах.

Таку впевненість озвучила під час онлайн-зустрічі з фанами українська журналістка Яніна Соколова. «Я можу сміливо заявити, що мені здається, що через п’ять років ми, нарешті, отримаємо дуже зріле громадянське суспільство. Ви навіть будете здивовані, яким воно зрілим буде», – сказала телеведуча.

Вона вважає, що українці зроблять висновки, побачивши і давши оцінку діям тих, на кого народ поклав останню надію. Це, каже Соколова, навчить громадян звертати увагу на тих, хто не є представниками шоу-бізнесу і людей з телевізора, а створив конкретну програму, має знання і команду.

«Я думаю, що через п’ять років Україна вже явно не вибере Юзіка, Скічко, весільного фотографа і вчительку молодших класів в Раду. Мені здається, що зараз це вже буде контрольний в голову, враховуючи пережите», – висловила оптимістичний прогноз Соколова.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook