Тумани, ліс і панорами: Топ місць для осінніх фотосесій у Києві – Київ Інфо

Тумани, ліс і панорами: Топ місць для осінніх фотосесій у Києві

Осінь, по праву, одна з найкрасивіших пір року. З її приходом багатьом хочеться змінити аватарки соцмереж з фотографій з морських узбережь на щось більш тематичне – оточене теплими тонами, пожовклим листям, останнім сонцем, або  навпаки – холодним густим туманом.

Тумани, ліс і панорами: Топ місць для ос…

Київ.Info зібрало топ місць для осінньої фотосесії у Києві.

Замкова гора

Замкова гора на Андріївському узвозі прикрасить фото не лише яскравими осінніми кольорами, а і гарним панорамним видом на столицю. А якщо пройти трохи глибше – уже можна робити фото прямо у лісі.

Не варто забувати і про містичність цього місця – саме сюди, за однією із версій, прилітала Булгаківська Маргарита на свій шабаш. Тож на старовинному капищі тут можна влаштувати тематичну фотосесію до Геловіну.

Замкова гора

Лиса гора

Для любителів містики є більш підходяща локація – Лиса гора, що біля Видубичів. Вона оточена міфами і реальними моторошними історіями. Однією з оригінальних локацій для фотозйомки там буде язичницьке капище. Прготе, слід зважати на те, що віряни, які ходять до капища, повісили там оголошення про заборону зйомки в цьому місці. Тож ця локація підходить лише для тих, хто не боїться накликати на себе гнів язичницьких богів.

Язичницьке капище

Окрім капища, на Лисій горі є й інші місця, варті уваги, починаючи від лісових стежок, які з обох боків обіймають дерева, закінчуючи гротами і фортифікаційними спорудами.

Грот Лиса гора

Володимирська гірка

Але треба визнати, що далеко не усі готові дертися у гору заради хороших фото. Але Києву завжди є шо запропонувати – Володимирська гірка. Тут знову ж таки і гарні осінні дерева, і неймовірний вид на Київ, а плюсом до всього ідуть зручні вимощені доріжки і сюди таки легше дістатися.

Особливо атмосферними тут вийдуть фото в туманну погоду.

Володимирська гірка

Станція метро “Дніпро”

Іще одна локація, яка ідеально підходить для зйомок у тумані – станція метро “Дніпро”.

З одного боку – вид на Дніпро, який огорнутий туманом виглядає просто фантастично, а з іншого – ковдра з дерев Маріїнського парку. Бонусом до усього – поїзди метро на фоні.

Станція метро Дніпро

Виставковий центр

Іще одна цікава локація для фото – Виставковий центр. Поєднання архітектури і осіннього листя буде дуже виграшно виглядати на фото. Також оригінальні фото можна в яблуневих садах, які по осені прикрашають прапорцями та розвішують там гамаки.

І родзинка Виставкового центру – Зимовий сад, який обплітає дикий виноград. До речі, цього річ оранжерею відкрили для відвідування, тож фотосесію можна влаштувати ще й всередині.

Зимовий сад

Русанівка

Приємно вражає і осіння Русанівка – вона ідеально підходить як для денної, так і для нічної фотозйомки. Гарні фото можна зробити не лише на усім відомій Русанівській набережній, а і вздовж каналу по вулиці Ентузіастів, де ростуть плакучі іви.

Русанівка

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook