У Білій Церкві активісти звинувачують місцеву владу у кришуванні наливайок та продажу сурогату – Київ Інфо

У Білій Церкві активісти звинувачують місцеву владу у кришуванні наливайок та продажу сурогату

Активістів дуже обурила бездіяльність міських депутатів та мера міста, стосовно роботи наливайок та продажу сурогатного алкоголю в Білій Церкві.

Напередодні міський голова дав протокольне доручення заступнику міського голови та структурним підрозділам розробити проекти рішень щодо розірвання договорів із закладами, де порушують законодавство, здійснюючи торгівлю спиртними напоями на розлив.

Однак, 28 листопада на сесії Білоцерківської міської ради депутати голосували не за розірвання доровору сервітуту, який був укладений з порушеннями, а лише за намір не надавати наступний договір сервітуту.

І так, 37 депутатів проголосувало за за рішення “Про відсутність намірів щодо встановлення змельного сервітуту на новий строк екстпулатації та обслуговування павільйону по вулиці митрофанова в районі житлового будинку 73 по вулиці Леваневського фізичній особі підприємцю Горобульському Олександру Фішелевичу”.

Своє невдоволення владою висловив активіст Віктор Левицький,який неоноразово виступав за закриття “Графу” та інших наливайок у місті.

Тепер стає зрозуміло, що наливайка “Граф” ще працюватиме, як мінімум 9 місяців, до 20 серпня 2020 р., поки діятиме нинішній договір сервітуту.

Своє обурення висловив і Павло Лаврусь, ГО “Білоцерківська альтернатива”:

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook