У Кривому Розі син кандидата в мери від “Слуги народу” Шевчика збив дитину на пішохідному переході – Київ Інфо

У Кривому Розі син кандидата в мери від “Слуги народу” Шевчика збив дитину на пішохідному переході

У Кривому Розі син кандидата в мери міста від “Слуги народу” Дмитра Шевчика Марк збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика. Подію Дмитро Шевчик підтвердив у соцмережі Facebook.

Як повідомляє місцева ТРК “Рудана”, інцидент стався 3 вересня близько 20:00 біля 2-ї міської лікарні Кривого Рогу.

“За словами очевидців, хлопчик переходив дорогу разом із мамою на зелений сигнал світлофора. Водій, який збив дитину і врізався в огорожу, їхав на великій швидкості. Одразу після ДТП, водій почав комусь телефонувати і зняв номери з машини. Травмованого хлопчика терміново доставили в лікарню”, – зазначається в повідомленні.

У дитини діагностовано закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмоподібного синуса, забій головного мозку, гематому потилиці, закритий перелом лівого плеча, забій грудної клітини, забій таза. Він перебуває в Дніпропетровській обласній дитячій лікарні.

Шевчик у свою чергу заявив, що його син “намагався уникнути зіткнення з авто, втратив керування і виїхав на пішохідний перехід”.

“Марк не переховувався і не мав наміру ховатися з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією. Цю подію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і буде розглянуто за законом. Недоброзичливці кажуть, що я намагаюся зам’яти, приховати, відмазати. Це не так”, – написав Шевчик у четвер.

Він також заявив, що бере на себе “особисту відповідальність за майбутнє Саші” і розглядає можливі варіанти лікування і реабілітації разом з батьками постраждалого хлопчика.

Шевчик був заявлений кандидатом у мери Кривого Рогу на 7-му позачерговому з’їзді партії “Слуга народу” в Києві.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook