У Києві 12 грудня знову очікується ожеледиця – Київ Інфо

У Києві 12 грудня знову очікується ожеледиця

На дорогах столиці працюють 250 одиниць спецтехніки та 5 тис. комунальників

У суботу, 12 грудня, у Києві знову очікується ожеледиця. На цю мить наслідки крижаного дощу на столичних дорогах долають 250 одиниць спецтехніки. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

“Задіяно 193 одиниці спецтехніки КК “Київавтодор”, а також 69 бригад з ручного прибирання у складі 448 працівників. Крім того, ожеледицю долають майже 5 тисяч працівників житлових і комунальних служб і служб зеленого господарства та 60 одиниць техніки служб”, – розповіли в мерії.

Крім того, станом на ранок 11 грудня дорожники використали 2143,7 т солі, 99,6 т піщано-соляної суміші, 258,3 тонни рідких хлоридів.

Зазначимо, що ожеледиця в Києві утворилася ще вчора ввечері. У четвер, 10 грудня, на столичних дорогах спостерігався транспортний колапс і багато аварій. Майже всі дороги столиці паралізувало.

Через несприятливі погодні умови минулої доби до Київської міської лікарні № 1 звернулися 49 осіб з різними травмами. Люди переважно скаржилися на травми кінцівок.

“Велика частина людей, які постраждали, на жаль, у зв’язку з ожеледицею через травми звернулися вранці. Вночі вони перечекали та прийшли вранці. У нас щодня чергує один лікар-травматолог у травмпункті. У зв’язку зі збільшенням кількості звернень уранці ми сьогодні посадили на прийом 5 лікарів. Вони приймають, щоб люди не чекали”, – сказав директор лікарні Олександр Іванько.

Як повідомлялося, у Києві 10 грудня через ожеледицю постраждали 163 людини – 150 дорослих і 13 дітей, також сталося 72 ДТП.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook