У Києві біля метро “Сирець” сталася масштабна ДТП, відкрито провадження – Київ Інфо

У Києві біля метро “Сирець” сталася масштабна ДТП, відкрито провадження

Унаслідок ДТП травми дістали чоловік і вагітна жінка

У Києві біля метро “Сирець” сталася масштабна ДТП, в якій травмувалися чоловік і вагітна жінка. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

“Розпочато досудове розслідування за фактом масштабної дорожньо-транспортної пригоди поруч зі станцією метро “Сирець” із двома постраждалими (ч. 2 ст. 286 КК України)”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, за попередніми даними слідства, опівдні 23 грудня водій автомобіля Ford Focus, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і протаранив два авто – Hyundai Accent і Kia.

Унаслідок ДТП 32-річна вагітна пасажирка Ford Focus і 25-річний пасажир Hyundai Accent дістали травми різного ступеня тяжкості, їх госпіталізували.

Наразі винуватця ДТП затримано, вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру. Експрес-дослідження, проведене на місці події, не виявило у нього ознак алкогольного сп’яніння.

Зазначимо, що в Україні з початку доби через негоду сталося 1049 ДТП, з яких 56 повідомлень про аварії із загиблими або травмованими. Водночас на території Києва сталося 278 аварій, унаслідок яких постраждали 3 людини.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook