У Києві через снігопад стрімко зросла кількість ДТП, центр міста паралізували затори (карта) – Київ Інфо

У Києві через снігопад стрімко зросла кількість ДТП, центр міста паралізували затори (карта)

З початку доби у столиці зареєстрували 161 ДТП

У Києві з початку доби через негоду зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Станом на 13:10 у столиці зареєстрували 161 ДТП. Центр міста паралізували затори. Про це свідчать дані Google Maps і патрульної поліції Києва.

Так, з початку поточної доби, 23 грудня, на території Києва зареєстрували 161 аварію. До поліції надійшло два повідомлення про ДТП з травмованими.

Зазначимо, що в столиці 23 грудня погіршилися погодні умови – дороги замело снігом, на деяких з них утворилася ожеледиця. 

У КМДА повідомили, що на столичних дорогах і тротуарах працює 371 одиниця спецтехніки і 71 бригада ручного прибирання.

Наразі в центрі і на околиці міста спостерігаються значні затори. Зокрема, рух транспорту ускладнений на Великій Окружній дорозі. Також автомобілі стоять на вул. Вадима Гетьмана, Повітрофлотському проспекті та просп. Перемоги. Рух на бульварі Тараса Шевченка заблоковано в обидва боки. Затори також спостерігаються на вул. Великій Житомирській, Парковій дорозі, вул. Набережно-Хрещатицькій та Набережно-Рибальській.

Згідно з даними Укргідрометцентру, такі погодні умови в Києві триватимуть до 25 грудня. Завтра на дорогах столиці утворюється ожеледь. У столичній мерії закликали водіїв та пішоходів бути особливо уважними та обережними. 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook