У Києві тролейбус збив жінку на пішохідному переході – Київ Інфо

У Києві тролейбус збив жінку на пішохідному переході

Потерпіла – в лікарні

У Києві на Солом’янській площі тролейбус збив жінку на регульованому пішохідному переході, її госпіталізували. Про це повідомили у Патрульній поліції Києва.

“Сьогодні вранці сталася ДТП за участю пішохода і тролейбуса. На Солом’янській площі водій скоїв наїзд на жінку на регульованому пішохідному переході. Потерпілу госпіталізували медики, а обставини події встановлюватимуть слідчі”, – йдеться в повідомленні.

У патрульній поліції нагадали, що пішохід має право на перевагу під час переходу проїжджої частини на позначених нерегульованих пішохідних переходах, а також регульованих переходах за наявності на це відповідного сигналу регулювальника або світлофора.

На регульованих і нерегульованих перехрестях водій, повертаючи праворуч або ліворуч, має пропустити пішоходів, які переходять проїжджу частину, на яку він повертає, а також велосипедистів, які рухаються прямо в попутному напрямку.

При цьому пішоходам заборонено виходити на проїжджу частину, не переконавшись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook