У Києві в річці знайшли тіло військового, який зник понад 10 днів тому – Київ Інфо

У Києві в річці знайшли тіло військового, який зник понад 10 днів тому

У Києві в річці знайшли тіло військового… Фото: Поліція Києва

Про це повідомляє Depo.Київ, посилаючись на Facebook-сторінку поліції Києва.

Про зникнення чоловіка повдомила його мати, мешканка Вінницької області. За її словами, на початку січня він перестав виходити на зв’язок.

Завдяки записам камер відео спостереження правоохоронці встановили місце, де чоловік проводжав на потяг своїх друзів по службі, а після цього він зник.

Поліцейські опитали десятки свідків. До пошуків залучили оперативників, дільничних офіцерів поліції, кінологів зі службовими собаками, військовослужбовців Національної гвардії та водолазів ДСНС.

У Києві знайшли тіло військового

Цілодобово наряди відпрацьовували можливі маршрути руху зниклого та встановили, що військовослужбовець перебував біля річки Либідь.  Водолази занурювались у водойму, а кінологи зі службовими собаками ретельно обстежували прилеглі території. У результаті, тіло 25-річного вінничанина знайшли у воді. 

У Києві знайшли тіло військового

За даним фактом ми розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські продовжують встановлювати обставини події. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у середу, 27 січня, у Яготині Київської області рятувальники виявили тіло рибалки, пошуки якого почалися за два дні до цього.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook