У Києві відкрився перший магазин IKEA – Київ Інфо

У Києві відкрився перший магазин IKEA

У Києві відкрився перший магазин IKEA… Фото: КМДА

Про це повідомляє Depo.Київ, посилаючись на пресслужбу Київської міської державної адміністрації.

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті першого в Україні фізичного магазину IKEA. Разом з ним на відкритті були присутні  керівник ІКЕА-Україна Флоріан Мєллє і Надзвичайний та Повноважний посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг.

“Мені приємно привітати компанію IKEA, киян і всіх українців із запуском роботи першого фізичного магазину в Україні. І я радий, що він відкривається в столиці. Ми спільно працювали над тим, щоб втілити цю ідею. Ми зустрічалися 4 роки тому в Давосі, кілька разів у Києві. І тепер вже бачимо реалізацію нашого співробітництва. Особливо це важливо в такій непростій для бізнесу в усіх країнах ситуації, спричиненій пандемією”, – сказав Кличко.

Як повідомляє  OBOZREVATEL, магазин розмісився на другому поверсі торговельного центру. У зв’язку з карантинними обмеженнями одночасно там може перебувати не більш ніж 500 осіб, з трьох працює тільки один вхід. На відкритті ажіотажу не було, прийшло близько 200 покупців.

У Києві відкрився перший магазин IKEAУ Києві відкрився перший магазин IKEAУ Києві відкрився перший магазин IKEA

Також в ІКЕА є відділ відновлених товарів, тобто меблів та предметів декору, які отримали друге життя.

У Києві відкрився перший магазин IKEA

Нагадаємо, що спочатку шведська компанія планувала відкрити точку такого формату восени 2019 року в ТРЦ Ocean Mall.

Влітку 2020, після не зовсім вдалого запуску інтернет-магазину, був підписаний договір із ТРЦ Blockbuster Mall, і, за планом, магазин мав прийняти перших відвідувачів до кінця 2020 року. Однак карантинні обмеження та закриття всіх ТРЦ для відвідувачів в період з 8 до 25 січня змусили ще раз відтермінувати відкриття.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook