У Києві вислухав вирок суду безжальний вбивця маленького хлопчика – Київ Інфо

У Києві вислухав вирок суду безжальний вбивця маленького хлопчика

Нагадаємо, подія трапилася влітку 2020 року у будинку на вулиці Шолом-Алейхема, що у Деснянському районіНа спецлінію 102 від лікаря надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки випала 6-річна дитина. На адресу виїхала слідчо-оперативна група.

На місці правоохоронці опитали свідків та встановили, що хлопчику завдав тілесні ушкодження його 38-річний хрещений батько, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через декілька днів від отриманих травм потерпілий помер у лікарні. Слідчі розпочали кримінальне провадження зта повідомили правопорушнику про підозру.

У ході досудового розслідування слідчі назначили судово-психіатричну експертизу, згідно з висновком якої на момент скоєння злочину фігурант міг усвідомлювати свої дії та керувати ними. У залі суду обвинувачений визнав свою провину.

Слідчі зібрали усі докази вини затриманого та направили обвинувальний акт до Деснянського районного суду, який визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді тринадцяти років позбавлення волі.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook