У новорічну ніч українців чекає сюрприз: синоптики змінили прогноз – Київ Інфо

У новорічну ніч українців чекає сюрприз: синоптики змінили прогноз

Після 13 грудня і до кінця місяця очікуються тільки мінусові температури.

Українські синоптики змінили прогноз погоди на 31 грудня. За новими розрахунками українці зустрінуть Новий рік з невеликими морозами та снігом.

“Після 13 грудня і до кінця місяця будуть тільки мінусові температури, 15-16 грудня стане холодніше вночі до 11-12 градусів морозу. Далі температура буде коливатися: 2-3 градуси морозу 18-20 грудня, то до -13 … -15 градусів морозу вночі 23-24 грудня. Розрахунок показує, що перед Новим роком сніг випаде двічі: 22-24 та 28-30 грудня, спочатку 6-8 см снігу, потім ще 7-10 див. Причому ці дні повинні бути морозними, до 5-7 градусів. Виходить, що новорічна ніч на нас чекає справжня, Новий рік зустрінемо зі снігом, і з морозом”, – заявив у своєму прогнозі на зиму народний синоптик Леонід Горбань.

“В кінці грудня – початку січня стійкого снігового покриву, швидше за все, чекати не варто. Загалом його буде менше цієї зими, ніж торік, до того ж він буде зовсім інший, переважно мокрий сніг. Хуртовини чекають, але короткочасні”, – розповіла завідуюча відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Вазіра Мартазінова.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що принесе рік білої металевої щури.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook