У Росії розповіли, на що готовий Путін заради визнання Криму “російським” – Київ Інфо

У Росії розповіли, на що готовий Путін заради визнання Криму “російським”

Кремлю доведеться віддати Курильські острови, і він піде на це в обмін на визнання Криму російським. Таку думку висловив російський політолог Дмитро Орєшкін.

“Зрозуміло, що рано чи пізно Путін, або той, хто його змінить, буде змушений віддати Курильські острови. Чим раніше це буде зроблено, тим краще зможе просунутися континентальна територія Далекого Сходу. Тому що вкладати потрібно не тільки гроші, але і час”, – сказав експерт.

На думку Орєшкіна, стає зрозуміло, що Росія втрачає контроль над Далеким Сходом. У Путіна є простий варіант: віддати ці чотири острови і отримати від Японії дуже хорошу компенсацію.

За словами політолога, для Путіна дуже важлива пропагандистська складова. Тому цілком можливо, що Москва вимагатиме не тільки інвестиції, але й визнання Японією анексії Криму.

“Було б логічно, якби він вчинив саме так. Таким чином він нагадав би громадській думці, що Крим – наш, бо ця тема вже не викликає колишніх захоплень. Скаже: “Так, ми віддали ці острови тому-то і тому-то. Але порівняйте, який Крим чудовий і які це маленькі японські острівці”, – переконаний Орєшкін.

Як повідомлялося, російським військовим мають намір дозволити збивати пасажирські літаки.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Київ.Info» у Google новини та Facebook.

ВІД MY.UA

Ми в Facebook